Spring til indhold
21/08-24/08
Fotograf: BNB Studios

Ny buket navne til Tønder

28. februar 2024

Americana, country og blues i bedste internationale klasse er på vej til Tønder Festival

Glæd jer til blandt andre The Bros. Landreth, Phosphorescent, Vincent Neil Emerson og David Ritschard. Samt en særlig koncert med Bjørn Eidsvåg i selskab med Sønderjyllands Symfoniorkester.
 
Endnu otte navne er klar til Tønder Festival 2024. En mangefarvet samling af bands og solister, og som altid tilbyder Tønder Festival både gensyn med populære kunstnere og oplevelser med internationale musikere på vej frem.
 
Nordiske sangskrivere
To kunstnere fra vores nabolande er på plakaten. Nemlig svenske David Ritschard, som måtte melde afbud sidste år, og norske Bjørn Eidsvåg, som denne gang er i selskab med ingen ringere end Sønderjyllands Symfoniorkester.
 
Fuldfed americana og country
Canadiske The Bros. Landreth har opbygget et ganske stort publikum herhjemme og er tilbage i Tønder i år. Fra USA kommer tre ret forskellige navne: Country-kometen Vincent Neil Emerson, americana-sangskriveren Kassi Valezza og indiefolk-navnet Phosphorescent.
 
Stemmer fra Europa
Den britiske blues-sangerinde Elles Bailey tordner frem i øjeblikket og kommer til Tønder for første gang. Og så kommer en absolut Tønder-veteran, nemlig Hans Theessink, som denne gang er sammen med det genopståede band Blue Groove.

(Foto: The Bros. Landreth, foto credit: BNB Studios)

LÆS MERE OM KUNSTNERNE HER

Tønder Festival 21. 22. 23. 24. august 2024
www.tf.dk
www.facebook.com/tonderfestival
Twitter: @tonderfestival
Instagram: TONDERFESTIVAL
Billetsalg på www.tf.dk

Nyheder

Sidste detaljer på plads i Tønder-programmet

Sidste detaljer på plads i Tønder-programmet

Om knap to måneder går det løs, og Tønder Festival har tilføjet blandt andet de populære Songwriters Circle-koncerter, syv danske navne under paraplyen Folk Spot 2024, et norsk og et irsk band samt Radio Mars med værterne Alex Nyborg Madsen og Søren Rebbe.

UC Syd i Familieuniverset

Studerende fra pædagoguddannelsen i Tønder står for aktiviteter for børn og forældre i Tønder Festivals Familieunivers, som også får besøg af Hoppeline og Pernille kendt fra DR Minisjang.

Praktiske links

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tønder Festival vil bruge den information du giver i denne formular til at holde kontakten med dig og sende nyheder om og relateret til Tønder Festival. Sæt venligst kryds herunder, hvis du er indforstået med dette: