Spring til indhold
21/08-24/08

Populære radioværter er tilbage på Tønder Festival

19. august 2023

Gensyn og genhør med Søren Rebbe og Alex Nyborg Madsen, som har gæster på scenen til ny podcastserie.

I mange år var de to radioværter Søren Rebbe og Alex Nyborg Madsen til stede på Tønder Festival, hvorfra de sendte deres succesfulde program “Brødrene” live på DR.
 
Nu vender de tilbage, og det bliver på den hyggelige intimscene Front Porch i festivalområdet Outlaw Village. Her vil de to radiobrødre invitere gæster på scenen til brunch og gode samtaler. Brødrenes sædvanlige hyggelige blanding af musik og snak er i år endnu mere intim og tæt på. Det hele bliver optaget til en podcastserie, der udkommer til efteråret.
 
Kig forbi Front Porch-scenen og oplev Søren Rebbe og Alex Nyborg Madsen med gæster fredag, lørdag og søndag kl. 10.00 til ca. 11.15.
 
 
Tønder Festival 24. 25. 26. 27. august 2023
www.tf.dk
www.facebook.com/tonderfestival
Twitter: @tonderfestival
Instagram: TONDERFESTIVAL
Billetsalg på www.tf.dk

Nyheder

Sidste detaljer på plads i Tønder-programmet

Sidste detaljer på plads i Tønder-programmet

Om knap to måneder går det løs, og Tønder Festival har tilføjet blandt andet de populære Songwriters Circle-koncerter, syv danske navne under paraplyen Folk Spot 2024, et norsk og et irsk band samt Radio Mars med værterne Alex Nyborg Madsen og Søren Rebbe.

UC Syd i Familieuniverset

Studerende fra pædagoguddannelsen i Tønder står for aktiviteter for børn og forældre i Tønder Festivals Familieunivers, som også får besøg af Hoppeline og Pernille kendt fra DR Minisjang.

Praktiske links

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tønder Festival vil bruge den information du giver i denne formular til at holde kontakten med dig og sende nyheder om og relateret til Tønder Festival. Sæt venligst kryds herunder, hvis du er indforstået med dette: