Spring til indhold
21/08-24/08
Fotograf: Ard Jongsma

Skolekoncert 2023 på Tønder Festival

23. maj 2023

En af de fine traditioner på Tønder Festival er skolekoncerten fredag formiddag. I år kan de mange skoleelever glæde sig til at opleve duoen Mallemuk, som har rødder i Tønder, samt det store ungdomsorkester FolkBALTICA Ensemblet.

Tønder Festival byder atter skoleelever fra hele landet – og grænselandet – velkommen, når Skolekoncerten løber af stablen fredag formiddag under dette års festival.
 
Det bliver en fest, når to bands går på scenen foran op mod 5.000 skoleelever ved den store Open Air-scene. Skoleelever fra hele landet og på den anden side af grænsen er traditionen tro inviteret til at deltage i dette års Tønder Festival.
 
I år er der gensyn med FolkBALTICA Ensemblet, som har rødder i det danske og tyske fællesskab. Det 50 mand store ensemble af unge musikere krydser grænser geografisk og musikalsk for traditionel og nutidig folkemusik. 
 
Og så er der originale og nye danske sange med duoen Mallemuk, som består af Joakim Okkels, klaver, harmonika og vokal, og Michael Hornhaver, guitar og vokal. De kommer begge fra Tønder-egnen og mødte hinanden på gymnasiet. I 2020 udgav Mallemuk debutalbummet “Mallemuk”.

Undervisningsmateriale ifm. årets skolekoncert kan downloades her.

Tilmelding: UC Syd, Mai Borup Uhre på mbch@ucsyd.dk


Praktisk: Koncerten er gratis. Skolerne skal dog selv sørge for er transport til og fra koncerten.
Vi glæder os til at byde unge musikelskende elever velkommen til en ægte formiddags-folkefest.
 
OBS. Da skolekoncerten er arrangeret for bl.a. folkeskoleelever, serveres der ikke alkohol.
 
 
Tønder Festival 24. 25. 26. 27. august 2023
www.tf.dk
www.facebook.com/tonderfestival
Twitter: @tonderfestival
Instagram: TONDERFESTIVAL
Billetsalg på www.tf.dk

Nyheder

Sidste detaljer på plads i Tønder-programmet

Sidste detaljer på plads i Tønder-programmet

Om knap to måneder går det løs, og Tønder Festival har tilføjet blandt andet de populære Songwriters Circle-koncerter, syv danske navne under paraplyen Folk Spot 2024, et norsk og et irsk band samt Radio Mars med værterne Alex Nyborg Madsen og Søren Rebbe.

UC Syd i Familieuniverset

Studerende fra pædagoguddannelsen i Tønder står for aktiviteter for børn og forældre i Tønder Festivals Familieunivers, som også får besøg af Hoppeline og Pernille kendt fra DR Minisjang.

Praktiske links

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tønder Festival vil bruge den information du giver i denne formular til at holde kontakten med dig og sende nyheder om og relateret til Tønder Festival. Sæt venligst kryds herunder, hvis du er indforstået med dette: