Spring til indhold
21/08-24/08

Svenske David Ritschard aflyser

19. august 2023

På grund af sygdom er den svenske sangskriver David Ritschard desværre nødt til at aflyse sine koncerter på Tønder Festival.

Mange havde set frem til at opleve den prisbelønnede og anmelderroste svenske sangskriver David Ritschard på årets festival. Desværre er David Ritschard ramt af sygdom og kommer ikke til Tønder i år. Festivalen håber at kunne præsentere ham på et senere tidspunkt.

David Ritschard skulle have givet koncert i Bolero-teltet fredag kl. 11.15 og i Telt 2 lørdag kl. 14. Erstatninger er fundet, så Joachim Cooder (USA) optræder i Bolero-teltet, og É.T.É (CAN) er i Telt 2 lørdag. Se det opdaterede program på tf.dk og på festivalens app.

Vi ønsker David Ritschard rigtig god bedring og håber vi ses i 2024.
 
 
Tønder Festival 24. 25. 26. 27. august 2023
www.tf.dk
www.facebook.com/tonderfestival
Twitter: @tonderfestival
Instagram: TONDERFESTIVAL
Billetsalg på www.tf.dk

Nyheder

Sidste detaljer på plads i Tønder-programmet

Sidste detaljer på plads i Tønder-programmet

Om knap to måneder går det løs, og Tønder Festival har tilføjet blandt andet de populære Songwriters Circle-koncerter, syv danske navne under paraplyen Folk Spot 2024, et norsk og et irsk band samt Radio Mars med værterne Alex Nyborg Madsen og Søren Rebbe.

UC Syd i Familieuniverset

Studerende fra pædagoguddannelsen i Tønder står for aktiviteter for børn og forældre i Tønder Festivals Familieunivers, som også får besøg af Hoppeline og Pernille kendt fra DR Minisjang.

Praktiske links

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tønder Festival vil bruge den information du giver i denne formular til at holde kontakten med dig og sende nyheder om og relateret til Tønder Festival. Sæt venligst kryds herunder, hvis du er indforstået med dette: