Spring til indhold
21/08-24/08

Tide Lines til Danmark

3. november 2023

Tønder Festival er med som arrangør, når det populære skotske band Tide Lines giver tre koncerter i Danmark i foråret 2024.

De hitter hos et stort publikum og har været på scenen flere gange på Tønder Festival. Kvartetten Tide Lines fra Skotland vender nu tilbage til Danmark i forbindelse med en længere Europaturné i foråret 2024. Tønder Festival er med-arrangør af de tre koncerter.

Oplev Tide Lines her:

12. april 2024: Ideal Bar, Vega, København

13. april 2024: VoxHall, Aarhus

14. april 2024: Tøjhuset, Fredericia

Billetter købes på de respektive spillesteders hjemmesider.

Om Tide Lines

Tide Lines har siden bandets debut i 2016 turneret intensivt og besøgt Tønder Festival flere gange. Tide Lines har stor succes med deres opdatererede udgave af den klassiske highland-sound. Skotsk folkrock af fin aftapning inspireret af gælisk kultur og den storslåede skotske natur. Tide Lines består af sanger og guitarist Robert Robertson, guitar, vokal, Alasdair Turner, guitar, sækkepibe, Ross Wilson, keyboards, og Fergus Munro, trommer. Seneste album er “An Ocean Full Of Islands” fra foråret 2023. I 2020 udgav bandet albummet “Eye of the Storm”, og debutalbummet “Dreams We Never Lost” udkom i 2017.  Se mere: www.tidelinesband.com


Tønder Festival 21. 22. 23. 24. august 2024
www.tf.dk
www.facebook.com/tonderfestival
Twitter: @tonderfestival
Instagram: TONDERFESTIVAL
Billetsalg på www.tf.dk

Nyheder

Sidste detaljer på plads i Tønder-programmet

Sidste detaljer på plads i Tønder-programmet

Om knap to måneder går det løs, og Tønder Festival har tilføjet blandt andet de populære Songwriters Circle-koncerter, syv danske navne under paraplyen Folk Spot 2024, et norsk og et irsk band samt Radio Mars med værterne Alex Nyborg Madsen og Søren Rebbe.

UC Syd i Familieuniverset

Studerende fra pædagoguddannelsen i Tønder står for aktiviteter for børn og forældre i Tønder Festivals Familieunivers, som også får besøg af Hoppeline og Pernille kendt fra DR Minisjang.

Praktiske links

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tønder Festival vil bruge den information du giver i denne formular til at holde kontakten med dig og sende nyheder om og relateret til Tønder Festival. Sæt venligst kryds herunder, hvis du er indforstået med dette: