Spring til indhold
21/08-24/08

Tønder Festival bliver til teaterkoncert

1. marts 2024

I februar 2025 bliver Tønder Festival til teaterkoncert på Kolding Egnsteater. I den forbindelse har Kolding Egnsteater brug for dit input. Så hvis du vil have indflydelse på teaterkoncerten og samtidig deltage i lodtrækningen om billetter til dette års Tønder Festival, så har du nu muligheden.

Hvilken sang eller hvilket minde opsummerer Tønder Festival for dig?

For at give forestillingen den helt rigtige Tønder Festival-følelse, vil Kolding Egnsteater rigtig gerne høre om dit bedste minde fra Tønder Festival. Det nummer, der virkelig har sat sit aftryk på dig, den liveoplevelse, du aldrig glemmer, den sang, du skrålede med på, til du blev hæs, eller den historie, du aldrig bliver træt af at genfortælle.

Vind 2 x partoutbilletter til Tønder Festival 2024

Måske har du været trofast festivalgæst siden 1974 eller måske har du besøgt Tønder Festival en enkelt gang. Uanset hvor mange gange du har deltaget på Tønder Festival, har Kolding Egnsteater brug for dine mindeværdige øjeblikke.

Indsend dit Tønder Festival-minde og vær med i lodtrækningen om 2 x partoutbilletter til Tønder Festival 2024, samt 5 x 2 billetter til teaterkoncerten TRUBADUR i foråret 2025 på Kolding Egnsteater.

Vinderne får direkte besked d. 31. maj 2024.
 

Indsend dit Tønder Festival-minde til trubadur@kolding-egnsteater.dk.

Nyheder

Sidste detaljer på plads i Tønder-programmet

Sidste detaljer på plads i Tønder-programmet

Om knap to måneder går det løs, og Tønder Festival har tilføjet blandt andet de populære Songwriters Circle-koncerter, syv danske navne under paraplyen Folk Spot 2024, et norsk og et irsk band samt Radio Mars med værterne Alex Nyborg Madsen og Søren Rebbe.

UC Syd i Familieuniverset

Studerende fra pædagoguddannelsen i Tønder står for aktiviteter for børn og forældre i Tønder Festivals Familieunivers, som også får besøg af Hoppeline og Pernille kendt fra DR Minisjang.

Praktiske links

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tønder Festival vil bruge den information du giver i denne formular til at holde kontakten med dig og sende nyheder om og relateret til Tønder Festival. Sæt venligst kryds herunder, hvis du er indforstået med dette: