Tønder Festival Non-profit logo
Login

Nyheder

Tønder Festival bliver til teaterkoncert

1. marts 2024

I februar 2025 bliver Tønder Festival til teaterkoncert på Kolding Egnsteater. I den forbindelse har Kolding Egnsteater brug for dit input. Så hvis du vil have indflydelse på teaterkoncerten og samtidig deltage i lodtrækningen om billetter til dette års Tønder Festival, så har du nu muligheden.

Hvilken sang eller hvilket minde opsummerer Tønder Festival for dig?

For at give forestillingen den helt rigtige Tønder Festival-følelse, vil Kolding Egnsteater rigtig gerne høre om dit bedste minde fra Tønder Festival. Det nummer, der virkelig har sat sit aftryk på dig, den liveoplevelse, du aldrig glemmer, den sang, du skrålede med på, til du blev hæs, eller den historie, du aldrig bliver træt af at genfortælle.

Vind 2 x partoutbilletter til Tønder Festival 2024

Måske har du været trofast festivalgæst siden 1974 eller måske har du besøgt Tønder Festival en enkelt gang. Uanset hvor mange gange du har deltaget på Tønder Festival, har Kolding Egnsteater brug for dine mindeværdige øjeblikke.

Indsend dit Tønder Festival-minde og vær med i lodtrækningen om 2 x partoutbilletter til Tønder Festival 2024, samt 5 x 2 billetter til teaterkoncerten TRUBADUR i foråret 2025 på Kolding Egnsteater.

Vinderne får direkte besked d. 31. maj 2024.
 

Indsend dit Tønder Festival-minde til trubadur@kolding-egnsteater.dk.


Tønder Festival 21. 22. 23. 24. august 2024
www.tf.dk
www.facebook.com/tonderfestival
Twitter: @tonderfestival
Instagram: TONDERFESTIVAL
Billetsalg på www.tf.dk

Tønder Festival Logo
[social-share counters="0" buttons="facebook,twitter"]
Tønder Festival Logo
Vestergade 80,
6270 Tønder
Åbningstider
Telefon:
Mandag: Lukket
Tirsdag-torsdag: kl. 10-12
Fredag: Lukket

Forbehold for ændringer
Tilmeld dig nyhedsbrev
* Skal udfyldes
bookmark linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram