Spring til indhold
21/08-24/08
Fotograf: Morten Fog

Tønder Festival og direktør skilles...

7. februar 2023

- i god ro og orden, lyder det dog enstemmigt fra begge parter.

Direktør Stephan Scheelke, der nåede at være ansat som adm. direktør i Tønder Festival i et års tid, har valgt at sige sit job op, idet han har fået mulighed for at få sine arbejdsdrømme opfyldt andetsteds.

Stephan Scheelke siger: ”Jeg har valgt at opsige min stilling, hos Tønder Festival, da jeg har fået mulighed for at forfølge et gammelt ønske, hvor sol, måne og stjerner står rigtigt lige nu i forhold til at den mulighed kan realiseres. Jeg er naturligvis rigtigt ked af at skulle stoppe som adm. direktør efter så kort et ansættelsesforløb. Jeg bliver dog i stillingen til og med april måned, for dermed at være behjælpelig med planlægningen af den kommende festival.”

Hos Tønder Festival er man lidt ærgerlige over situationen, men glade på direktørens vegne. Formand for Tønder Festival Forening, Mette Bossen Linnet og Henrik Juul, Formand for Tønder Festival Fond, uddyber: ”Vi ønsker Stephan Scheelke held og lykke på den videre færd, og går nu i gang med at afsøge området for egnede kandidater. Konkurrencen er tiltagende hård på festivalscenen, og det stiller store krav til såvel festival som kommende direktør, så vi tager os den tid det tager at finde en dygtig afløser. Vi vil gerne benytte lejligheden til at takke Stephan for hans store indsats for festivalen.”

Tønder Festival 24. 25. 26. 27. august 2023
www.tf.dk
www.facebook.com/tonderfestival
Twitter: @tonderfestival
Instagram: TONDERFESTIVAL
Billetsalg på www.tf.dk

Nyheder

Sidste detaljer på plads i Tønder-programmet

Sidste detaljer på plads i Tønder-programmet

Om knap to måneder går det løs, og Tønder Festival har tilføjet blandt andet de populære Songwriters Circle-koncerter, syv danske navne under paraplyen Folk Spot 2024, et norsk og et irsk band samt Radio Mars med værterne Alex Nyborg Madsen og Søren Rebbe.

UC Syd i Familieuniverset

Studerende fra pædagoguddannelsen i Tønder står for aktiviteter for børn og forældre i Tønder Festivals Familieunivers, som også får besøg af Hoppeline og Pernille kendt fra DR Minisjang.

Praktiske links

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tønder Festival vil bruge den information du giver i denne formular til at holde kontakten med dig og sende nyheder om og relateret til Tønder Festival. Sæt venligst kryds herunder, hvis du er indforstået med dette: