Spring til indhold
21/08-24/08
Fotograf: Jakob Eskildsen

Tønder Festival søger adm. direktør

16. juni 2023

Kan og vil du stå i spidsen for drift og udvikling af Tønder Festival?

Tønder Festival leder efter en administrerende direktør, der vil stå i spidsen for originalitet, frivillighed, fællesskab og det personlige værtsskab. Er det dig?

Som administrerende direktør vil du få ledelsesansvar for en driftig organisation, der engageret og dygtigt laver festival med et stort fokus på musikken, den lokale forankring, originalitet og autenticitet - og med stor respekt for de mange frivillige kræfter, der udgør den vitale arbejdskraft i opbygning, afvikling og nedtagning hvert år i slutningen af august.

Hvis du er drevet af at blive en del af festivalfolket og tage ansvar for både de relationelle, kulturelle og kommercielle overvejelser og beslutninger, der skal sikre festivalens fortsatte eksistens og udvikling, kan du være den rette.  

Du vil desuden blive festivalens ansigt udadtil og må derfor også være motiveret af at etablere, pleje og udvikle netværk.

Læs det fulde stillingsopslag her: https://job.reqruiting.com/job.aspx?id=15721

Ansøgning og kontakt

Hvis du kan se dig selv i rollen, er du velkommen til at uploade CV og ansøgning senest d. 28. juni 2023.

Hvis du har spørgsmål, der skal afklares, før du søger stillingen, kan du stille dem til proceskonsulent Christine Sundbøl på dinwingwoman@christinesundboel.dk.

Der screenes kandidater løbende, samtaler gennemføres 6.-7. juli og en aftale forventes underskrevet inden årets festival.

Om Tønder Festival

Tønder Festivals struktur udgøres af Tønder Festival Forening og Tønder Festival Fond. Festivalen ejes af den erhvervsdrivende fond, som varetager nye investeringer. Foreningen Tønder Festival lejer brandet og driver festivalen. 

Den samlede festivalorganisation udgøres af 6 helårsansatte, 9 frivillige sektionsledere, 150 årsfrivillige og 3000 frivillige.

Værdier: Originalitet & autenticitet, Æstetik & kvalitet, Bæredygtighed, Fællesskab & deltagelse, Mangfoldighed


 
Tønder Festival 24. 25. 26. 27. august 2023

www.tf.dk
www.facebook.com/tonderfestival
Twitter: @tonderfestival
Instagram: TONDERFESTIVAL
Billetsalg på www.tf.dk

Nyheder

Sidste detaljer på plads i Tønder-programmet

Sidste detaljer på plads i Tønder-programmet

Om knap to måneder går det løs, og Tønder Festival har tilføjet blandt andet de populære Songwriters Circle-koncerter, syv danske navne under paraplyen Folk Spot 2024, et norsk og et irsk band samt Radio Mars med værterne Alex Nyborg Madsen og Søren Rebbe.

UC Syd i Familieuniverset

Studerende fra pædagoguddannelsen i Tønder står for aktiviteter for børn og forældre i Tønder Festivals Familieunivers, som også får besøg af Hoppeline og Pernille kendt fra DR Minisjang.

Praktiske links

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tønder Festival vil bruge den information du giver i denne formular til at holde kontakten med dig og sende nyheder om og relateret til Tønder Festival. Sæt venligst kryds herunder, hvis du er indforstået med dette: