Spring til indhold
21/08-24/08

TUBORG X TØNDER - Gratis bustur

30. juli 2023

Lørdag d. 26. august inviterer Tønder Festival og Tuborg på en gratis tur fra Aarhus til Tønder for alle jer, der sætter pris på musik af den håndlavede slags. Bussen fyldes med glade mennesker og sammen kører I mod Tønder Festival og en dejlig dag med kvalitetsmusik og højt humør.

Hvor og hvornår: Bussen kører fra ARoS d. 26. august 2023 kl. 09:00 og kører retur til Aarhus igen samme aften kl. 24:00.

Pris: Turen er gratis og giver adgang til festivalpladsen på dagen.

Bestil din gratis billet her. Først til mølle.

Tønder Festival 24. 25. 26. 27. august 2023
www.tf.dk
www.facebook.com/tonderfestival
Twitter: @tonderfestival
Instagram: TONDERFESTIVAL

Nyheder

Sidste detaljer på plads i Tønder-programmet

Sidste detaljer på plads i Tønder-programmet

Om knap to måneder går det løs, og Tønder Festival har tilføjet blandt andet de populære Songwriters Circle-koncerter, syv danske navne under paraplyen Folk Spot 2024, et norsk og et irsk band samt Radio Mars med værterne Alex Nyborg Madsen og Søren Rebbe.

UC Syd i Familieuniverset

Studerende fra pædagoguddannelsen i Tønder står for aktiviteter for børn og forældre i Tønder Festivals Familieunivers, som også får besøg af Hoppeline og Pernille kendt fra DR Minisjang.

Praktiske links

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tønder Festival vil bruge den information du giver i denne formular til at holde kontakten med dig og sende nyheder om og relateret til Tønder Festival. Sæt venligst kryds herunder, hvis du er indforstået med dette: