Tønder Festival Non-profit logo
Login

Portrætter i prosa og træ

Jubilæumsprojektet er et kunstprojekt, der skaber portrætter af kunstnere og de mange folk og historier, der hvert år samles på Tønder Festival. Oplev nye værker på festivalen hvert år.

De første værker blev udstillet i 2018 på festivalpladsen og på Tønder Kunstmuseum (Pumpehuset). Hvert år samler kunstnerne materiale til næste års udstilling, og hele projektet vil kulminere med en stor udstilling i anledning af festivalens 50 års jubilæum. Fokus for værkerne er at undersøge portrætgenren og det mellemrum, der opstår mellem træsnittenes ydre portræt og teksternes indre landskaber. Kunstprojektet kredser desuden om det lokalhistoriske og undersøger det folkelige element i kunsten.

Kunstnerne bag projektet, Sanne Flyvbjerg og Søren Assenholt, har arbejdet sammen i ti år med diverse udstillinger og udgivelser. De blander deres interesse for erindring og gamle fortællinger med moderne greb. Og så brænder de for at forene litteratur, billedkunst og musik.

Tønder Festival Logo
Vestergade 80,
6270 Tønder
Åbningstider
Telefon:
Mandag: Kl. 10-15
Tirsdag: Kl. 13-15
Onsdag: Kl. 10-15
Torsdag: Kl. 10-15
Fredag: Kl. 10-15

Forbehold for ændringer
Tilmeld dig nyhedsbrev
* Skal udfyldes
bookmark linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram