Nyheder

Home/Nyheder

Ekstra støttekoncert

Billetterne til støttekoncerten for Tønder Festival blev revet væk på ti minutter. Nu kan publikum se frem til en ekstra koncert om eftermiddagen, og samtidig kan man købe adgang til streaming af koncerten om aftenen lørdag 29. august.

14. august 2020|

Tønder Festivals sikkerhedsnet er kraftigt beskadiget

Det sikkerhedsnet som Tønder Festival Fond sammen med Tønder Festival Forening og festivalens sponsorer har bygget op over de sidste syv år er nu kraftigt beskadiget grundet Corona-krisen. Aflysningen af Tønder Festival 2020 har gjort, at Tønder Festival Fonds omsætning i 2020 ligger på et minimum, hvilket har meget store konsekvenser for det samlede fundament for Tønder Festival.  

3. august 2020|

Tønder Festival på DR2

Lørdag  1. august kl. 21 sender DR2 et halvandet time langt program om Tønder Festival. Her er en teaser i allerbedste Tønder Festival stil og ånd. Tak til DR2, Jonah Blacksmith & Dreamers' Circus. Husk. Hvis du er i Tønder på lørdag, viser Hagges programmet på storskærm.

28. juli 2020|

Citychef Stephan Scheelke og Tønder Festival inviterer til samarbejde

Nyt samarbejde omkring havefester i festivaldagene skal støtte Tønder Festival og samtidig sprede festivalstemning, skabe aktiviteter, liv og fællesskab i de dage, hvor festivalen 2020 skulle have fundet sted. Derfor inviterer citychef Stephan Scheelke og Tønder Festival nu interesserede virksomheder i hele Tønder Kommune til informationsmøde om samarbejdet

11. juni 2020|

Tak!

Kære alle. Tusind tak for al jeres opbakning og alle jeres henvendelser i forbindelse med aflysningen af Tønder Festival 2020. Det betyder rigtigt meget i denne meget triste situation!

21. april 2020|

Ny dato for Tide Lines

Tønder Festival er medarrangør af Tide Lines’ turné rundt i Danmark i marts 2021. Koncerten med Tide Lines i Toftlund er turnéens første og finder sted 19. marts 2021 kl. 20.00. Koncerten er gratis - billetbestilling til koncerten sker via billetten.dk.

31. marts 2020|

Coronavirus og Tønder Festival 2020

Vi holder et vågent øje med COVID-19 (coronavirus) situationen i forbindelse med planlægningen af Tønder Festival 2020. Du skal vide, at vi tager situationen alvorligt og følger myndighedernes udmeldinger. Jeres helbred og sikkerhed har som altid højeste prioritet!

15. marts 2020|