Praktisk

Find svar på dine spørgsmål

FAQ ved aflysning af Tønder Festival 2021

Ombytning

Hvordan kan jeg overføre min billet til 2022?

Hvis du ønsker at overføre dine billetter, Camping-produkter til Tønder Festival 2022, skal du vælge valgmulighed 1 i mailen fra Billetten.

Når du overfører billetten, kan du være helt sikker på at deltage på festivalen i 2022. Samtidig er en overførsel af din billet den mest direkte måde at vise din opbakning til festivalen på i denne svære tid.

Jeg vil ikke have ombyttet min campingbillet, men vil beholde min partoutbillet. Kan jeg det?

Har du købt din festivalbillet og boform hver for sig, modtager du to mails

Har du købt festivalbillet og boform i samme handel, får du én mail. Du kan desværre ikke skille de to ting fra hinanden, hvorfor du skal vælge at ombytte hele ordren.

Hvad hvis jeg fortryder på et senere tidspunkt?

Hvis du på et senere tidspunkt fortryder, at du har beholdt din billet, kan du ikke få den refunderet efter svarfristen 7.juni.

Refundering

Hvordan kan jeg få min billet refunderet?

Ønsker du din billet refunderet, skal du vælge mulighed 2 i mailen fra Billetten.

Hvor lang tid har jeg til at anmode om refundering af min billet?

Du kan anmode om at få din billetpris refunderet til og med den 7. juni 2021. Herefter bliver din billet automatisk overført til Tønder Festival 2022.

Hvor lang tid tager det at refundere min billet?

På grund af antallet af aflysninger og flytninger forårsaget af COVID-19 har Billettens en behandlingstid på 6-8 uger efter svarfristens udløb. Det beder vi om forståelse for. Gebyrer, tillæg samt eventuelle forsendelsesomkostninger refunderes ikke.

Hvorfor refunderer I ikke gebyrer m.m.?

Gebyret er en betaling for den service, der er forbundet med billetkøb – i det her tilfælde også overførsel eller refundering af billetter. Når vi ikke refunderer gebyret skyldes det, at den service er leveret, uanset om vi ikke er i stand til at afholde festival i 2021.

Hvad gør jeg, hvis jeg ikke modtager en mail fra billetten?

Tjek gerne uønsket post, og er den ikke der, så kan du kontakte vores billetudbyder – Billetten – på toenderfestival@billetten.dk

Tønder Festival 2022

Hvornår afvikles Tønder Festival 2022?

Festivalen afvikles i sidste weekend i august i dagene 25. til 28. august 2022.

Vil der være det samme musikprogram i 2022?

Det er for tidligt at sige noget om, hvordan programmet kommer til at se ud i 2022, men ambitionerne er høje. Vores klare ønske er at overføre de allerede bookede kunstnere til 2022.

Hvornår starter det ordinære billetsalg til 2022?

Billetsalget til Tønder Festival 2022 er åbnet 2. september 2021.

Yderligere spørgsmål

Min billet til Tønder Festival 2021 er ikke registreret i mit navn eller e-mail. Hvad skal jeg gøre?

Det er kun den oprindelige billetkøber, der kan modtage refundering. Hvis du ikke selv har købt billetten eller fået den i gave, skal du kontakte den person, der har købt eller givet dig billetten.

Kan jeg anmode om en overførsel til gavekort?

Det er ikke muligt at få ombyttet din ordre til et gavekort.

Jeg har vundet billetter til Tønder Festival 2021. Kan jeg få et gavekort i stedet?

Det er ikke muligt at ombytte dine vundne billetter til et gavekort hos Billetten. Du vil kun kunne få ombyttet dine billetter til 2022-billetter.

Armbånd

Endags armbånd

Armbånd til enkeltdage bliver sat til salg i begrænset antal fra mandag d. 1. april kl. 10. Endags-armbåndet giver adgang til det samme, som gælder for 4-dages armbåndet, men kun på den dag, der fremgår af armbåndet. Endags-armbånd gælder fra morgenåbning den pågældende dag og til pladsen lukker for natten.

Enkelte koncerter

Du kan ikke købe billetter til enkelte koncerter.

Handicapbillet

Når du har bestilt din egen billet, så sender du en mail til info@tf.dk, hvor du har vedhæftet dit ledsagebevis, der kan dokumentere, at du er godkendt til en hjælper. Herefter får du tilsendt en gratis billet til din hjælper.

Det samme gælder for evt. campingarmbånd. Køber du først din handicapbillet ved ankomst til Tønder Festival, skal ledsagebeviset fremvises for at få en gratis billet til din hjælper

OBS: Køber du en standardbillet fremfor en handicapbillet gælder ovenstående også. Vi anbefaler at du køber handicapbillet, da vi herigennem kan danne os et overblik over antallet af handicappede og dermed opjustere faciliteter efter behov.

Køb af billet

Online

Hvis du vil sikre dig et armbånd, køber dit armbånd her og printer billetten ud.
Ved henvendelse til en af vore tre billetsalgsvogne fremvises billetten, som scannes og ombyttes til et armbånd, der påsættes på stedet.

Billetvogne

Billetvognene finder du ved de tre indgange, hvorfra løssalg af armbånd under Tønder Festival ligeledes sker.

Billetvogn VestBilletvogn Øst Billetvogn Syd
21. aug.
lukket
lukket 15:00-21:00
22.-24. aug. lukket lukket 09:00-21:00
25. aug. 09:00-22:00 lukket 09:00-21:00
26.-27. aug. 09:00-22:00 09:00-22:00 09:00-21:00
28. aug. 09:00-22:00 09:00-22:00 09:00-18:00
29. aug. 09:00-20:00 09:00-18:00 lukket

Priser

Armbånd Voksen Studerende* Unge (12-17 år)
Partout 1.690,- 1.390,- 800,-
Torsdag 700,- 500,- 300,-
Fredag 800,- 700,- 400,-
Lørdag 800,- 700,- 400,-
Søndag 600,- 500,- 300,-

*Armbåndet udleveres ved vores billetsalg mod forevisning af gyldigt studiekort eller optagelsesbrev. Såfremt dokumentation ikke kan forevises, skal prisdifferencen mellem et almindeligt og et studiearmbånd betales.

Børn under 12 har gratis adgang ifølge med voksen/armbåndsbærer.

Købte armbånd refunderes ikke.
Der tages forbehold for ændringer i programmet.

Gebyr: kr. 25,-

Studierabat

Prisen på armbånd for studerende er 1.390 kr. for et armbånd. Armbåndet udleveres ved vores billetsalg mod forevisning af gyldigt studiekort eller optagelsesbrev.

Såfremt dokumentation ikke kan forevises, skal pris-differencen mellem et almindeligt og et studiearmbånd betales. Købte armbånd refunderes ikke.

Ungdomsrabat

For unge fra 12 til og med 17 år er prisen på armbånd til alle dage 800 kr.
Børn under 12 år har gratis adgang i følge med en voksen.

Pladsen

Affald

Tønder Festivals publikum udmærker sig ved at være modne og ansvarlige mennesker, som er gode og flinke til at rydde op efter sig. Det har de bevist år efter år, og det er vi rigtig stolte af og meget glade for!
På campingpladsen skal skraldet blot afleveres på opsamlingsstederne, når du forlader pladsen, så holdes både naturen og samvittigheden ren, og samtidig kan vi blive hurtige færdige, så vi kan blive klar til næste år.

Betaling

På pladsen kan du betale med kort, kontant og Mobilepay. Derudover forefindes der en bank til højre for telt 1, hvor det er muligt at hæve kontanter

Information

Ved indgang vest finder du publikumsinformationen og pladskontoret. Hos publikumsinformationen får du information om festivalen, byen, egnen og mange andre ting. Pladskontoret tager sig af hittegods under festivalen. Efter festivalen videregives hittegods til Tønder Politi.

Mobilopladning

Der er mobilopladere på Tønder Festival ved Grønnegade og ved Øl-baren i Østbyen (Open-Air-området) og på campingpladsen hos Camping-Høkeren.

Trykt program

Det trykte program udkommer i juni. Mere info følger her på hjemmesiden.

Åbningstider

Pladsen åbner klokken 12 torsdag og har åben til klokken 03.00 alle dage – søndag dog kun til 00

Sikkerhed

Billeder

Til privat brug
Fotos til privat brug tillades, såfremt dette sker uden brug af blitz eller anden form for ekstra belysning. Lyd- og videooptagelser fra koncerter er IKKE tilladt.

Til professionelt brug
Fotografering, lyd- og videooptagelser til professionelt brug eller offentlig udgivelse er KUN tilladt med akkreditering fra Tønder Festival.

Overtrædelse af ovenstående kan medføre bortvisning fra festivalpladsen med påbud om at efterlade udstyret uden for festivalpladsen, således at gentagelse ikke kan ske.

Ved grov overtrædelse, eller gentagne overtrædelser, kan konfiskation af armbånd være en mulighed.
Uautoriserede udgivelser på for eksempel YouTube eller lignende kan forvente et retsligt efterspil.

Information

Ved indgang vest finder du publikumsinformationen og pladskontoret. Hos publikumsinformationen får du information om festivalen, byen, egnen og mange andre ting. Pladskontoret tager sig af hittegods under festivalen. Efter festivalen videregives hittegods til Tønder Politi.

Rygning

Rygning er tilladt alle steder, hvor der ikke er forbud. Et forbud kendes ved, at du enten befinder dig indendørs, eller at der skiltes med ”Rygning forbudt”. Vi opfordrer til, at såvel rygere som ikke-rygere tager størst mulige hensyn til hinanden. Ovenstående regler gælder også for brug af E-cigaretter & E-piber.

Spiritusreglement

Det er ikke tilladt at medbringe egne drikkevarer (flasker, dåser m.m.) på festivalpladsen. Det er dog tilladt at medbringe flaskevand eller fadøl købt i festivalens boder lige uden for indgangene.

Samaritter

Hvis der skulle være brug for en samaritter, forefindes disse ved indgang syd.

Placering af enhed

Af hensyn til brandsikkerheden skal der være 3 m’s afstand mellem overnatningsenheder (telt, campingvogn, camper eller bil, hvori der overnattes). Vognens trækstang samt pavilloner/solsejl uden sidevægge må befinde sig inden for sikkerhedsafstanden.

På hver parcel må placeres én overnatningsenhed og ét køretøj.

Køretøjer

​Køretøjer må parkeres inden for sikkerhedsafstanden.

Køretøjer og overnatningsenheder (eller dele heraf) må ikke placeres på brandveje. Ulovligt placerede køretøjer og enheder fjernes på ejers ansvar og regning. Det samme gælder enheder, som opstilles uden for åbningstiden.

Vi prioriterer gæsternes sikkerhed højt.
Vi beder derfor venligst bilister respektere disse regler:
– Max. 20 km/t på campingpladsen.
– Vi hensyn over for gående og cyklister
– Begræns bilkørsel, både på pladsen og ind og ud af pladsen.
– Pladsen er lukket for indkørsel mellem kl. 21. og 8. Der etableres parkeringsmulighed ved indkørslen for sent ankomne.

Handicap

Billet og ledsager

Handicapbilletten giver mulighed for at have en ledsager med på festivalen. Du kan ved indsendelse af bevillingsskrivelse eller gyldigt ledsagerkort til info@tf.dk få tilsendt en gratis billet til din ledsager. Det samme gælder for evt. campingarmbånd til din ledsager. Køber du først din handicapbillet ved ankomst til festivalen, skal ledsagerbeviset fremvises for at få en gratis billet til din hjælper.

Koncertadgang

Kørestolsbrugere og ledsagere har mulighed for at komme ind på spillestederne før det øvrige publikum inden koncertstart ved siddekoncerter. Ved ståkoncerter har kørestolsbrugere og ledsagere mulighed for selv at køre op foran scenerne. Ønsker man at opleve musikken fra vores tribuner, vil vores festivalmedarbejdere altid være behjælpelig med at komme på plads, hvis der er behov for det.

Handicapcamping

Handicapcamping er et afgrænset område for gæster med bevægelseshandicap, beliggende tæt på festivalpladsen. Du vil få tildelt en plads af en campingmedarbejder ved ankomst.

Det er også muligt at leje en Lodge eller et Tenthouse her. Send en mail til info@tf.dk så vil den stå klar, når du ankommer til campingpladsen.

Handicaptoiletter

Handicaptoiletter på festivalpladsen er placeret ved Telt 1 og Klubscenen. Se deres placering på kortet over festival pladsen. Campingområdets toilet og brusebade for handicappede er placeret tæt på Indgang Syd.

Parkering

Der er handicapparkering ved festivalens Indgang Vest ved Papegøjevej 4, 6270 Tønder. Handicapparkering findes også på øvrige p-pladser i Tønder by. Se under transport

Feedback

Har du kommentarer, spørgsmål eller forslag til forholdende for handicappede på Tønder Festival, er du meget velkommen til at kontakte os på info@tf.dk eller telefon 74 72 46 10.

Adgang

Camping

Tønder Festivals campingområde er åbent for alle og fyldt med oplevelser i form af koncerter på campingscenen, stadeholdere med et bredt udvalg af indkøbsmuligheder samt hyggelig atmosfære. Det eneste du skal være opmærksom på er, at der skal købes campingarmbånd hvis du ønsker at overnatte på campingområdet.

Cykler

Af hensyn til sikkerheden kan vi desværre ikke tillade cykler på Tønder Festival.
Cykler henvises til vores udvidede cykelparkering, som findes ved Vest-indgangen på Jernbanegade.

Reservering af pladser

Armbåndet giver i princippet adgang til alle scener på Tønder Festival. Dog skal du være opmærksom på, at alle spillesteder/telte har pladsmæssige begrænsninger, og her gælder ”først til mølle”-princippet. Til Pumpehuset, Visemøllen og Bolero – er det en god idé at komme i god tid. 

Bolero
Til koncerter i bolero skal der afhentes billetter disse er gratis. Billetter til koncerter i spejlteltet “Bolero” kan afhentes 2 timer før den annoncerede koncertstart dog tidligst kl. 09.00. Der udleveres 450 billetter. Dette er det antal, der er plads til i spejlteltet.
Der udleveres max. 2 billetter pr. person, der møder op. Med billetten i hånden er du sikker på at komme ind, når blot du kommer til spejlteltet senest 10 min. inden den annoncerede koncertstart. Døren til spejlteltet åbnes efter lydprøverne, det vil sige cirka en halv time før koncertstart. Billetter udleveres på pladsen i Outlaw Village. Se skiltene.

Festivalpladsen

Når du køber armbånd til Tønder Festival får du adgang til festivalpladsen, alle festivalpladsens scener, spisesteder og aktiviteter samt til koncerter i Visemøllen og Pumpehuset. Se kort over pladsen her

Kæledyr

På selve festival pladsen må der ikke være nogen former for kæledyr, med ude på vores campingområde er du derimod velkommen til at medbringe dit kæledyr

Stole

Du må godt tage det, vi kalder ”en almindelig campingstol” med ind på pladsen.
Der er dog nogle betingelser knyttet til dette. Stolen må ikke placeres foran scenerne og må ikke benyttes på spillesteder med opstillede stole.
Tønder Festival er ansvarlig for alles sikkerhed. Vurderer vi derfor, at din stol er til gene, vil du blive opfordret til at finde et andet sted at sidde. Opfordringen vil være venlig, men bestemt, og den SKAL efterkommes. Sker dette ikke, kan bortvisning fra pladsen med efterfølgende konfiskation af armbåndet være en konsekvens

Åbningskoncert

Finder sted på Open-Air-scenen torsdag i festivalugen. Portene åbner klokken 12.00, og åbningskoncerten starter klokken 12.30. Der er fri entré for alle til åbningskoncerten

Transport

Parkering

Festival gæster med camping-billet kan parkere ét køretøj (bil, motorcykel eller tilsvarende) per parcel på camping området.
Tønder Festival kan desværre ikke tilbyde egne tilknyttede parkeringspladser for gæster uden camping armbånd. Derfor henviser vi til fire offentlige gratis parkeringspladser i Tønder by:

Offentlig Parkering 1: Bag Tønder Handelsskole (ca. 230 p-pladser)
Adresse: Martin Hammerichsvej 2, 6270 Tønder
Gåafstand til festival Indgang Vest: 1,5 km.
Gåafstand Tønder Nord Station: 500 m.

Offentlig Parkering 2: Parkeringspladsen nord for Tønder Overbygningsskole (ca. 70 p-pladser)
Adresse: Skolevej 9, 6270 Tønder
Gåafstand til festival Indgang Vest: 1,1 km.
Gåafstand til Tønder Nord Station: 300 m.

Tæt ved parkering 1 og 2 findes station Tønder Nord, hvor man kan benytte tog til og fra Tønder Station, som ligger ca. 200 meter fra festivalens indgang vest.

Offentlig Parkering 3: Grus parkeringspladsen ved Sønderlandevej (ca. 100 p-pladser)
Adresse: Sønderlandevej 7, 6270 Tønder
Gåafstand til festival Indgang Øst: 700 m.

Offentlig Parkering 4: Parkeringspladsen hos skolen på Holmevej (ca. 100 pladser)
Adresse: Holmevej 2, 6270 Tønder
Gåafstand til festival Indgang Øst: 1,3 km.

Cykelparkering
Du må gerne tage din cykel med på campingområdet. Af hensyn til sikkerheden kan vi desværre ikke tillade cykler på festivalpladsen.
Cyklister henvises til vores udvidede cykelparkering, som findes ved Vest-indgangen på Jernbanegade.

Se kort her 

Vejen til Tønder

Festivalpladsens adresse er: Papegøjevej 4, 6270 Tønder, vær opmærksom på at der ikke er parkering tilknyttet parkering til festival og byen parkeringspladser skal benyttet – se mere i punktet ovenover.

Vi anbefaler at oprette sammenkørsel, med f.eks. gomore.dk eller i facebook gruppen sammen kørsel til Tønder Festival.

Arriva

Tag toget til og fra festivalen og undgå besværet med at færdes i byen med bil samt finde parkering.

Toget stopper kun ca. 200 meter fra festivalens indgang vest.

Arriva har i forbindelse med Tønder Festivalen indsat ekstra tog.

Sydtrafik

Du kan tage bussen til festivalen.

Mere information følger, når vi kommer tættere på festivalen.

COVID-19

Hittegods

Under Festivalen

Finder du tabte genstande skal disse indleveres ved pladskontoret. Ved indgang vest finder du  pladskontoret. Pladskontoret tager sig af hittegods under festivalen. Efter festivalen videregives hittegods til Tønder Politi.

Fredag i ugen efter festivalen indleveres alt Hittegods til Sydjyllands Politi. 

Efter festivalen

Tabte og fundne ting på festivalpladsen vil efter festivalen blive afleveret på Tønder Politistation, Nørregade 15, 6270 Tønder, Tlf. 73921448.

Følg os

Vestergade 80,
6270 Tønder
Åbningstider
Mandag  9-16
Torsdag  9-16
Forbehold for ændringer

Tilmeld dig nyhedsbrev
* Skal udfyldes
bookmarkmenu-circlecross-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram