Tønder Festival Non-profit logo
Tønder Festival Logo Non-profit

Praktisk

Find svar på dine spørgsmål

Armbånd

Endags armbånd

Armbånd til enkeltdage bliver sat til salg i foråret 2023. Info om dato følger. Endags-armbåndet giver adgang til det samme, som gælder for 4-dages armbåndet, men kun på den dag, der fremgår af armbåndet. Endags-armbånd gælder fra morgenåbning den pågældende dag, og til pladsen lukker for natten.

Enkelte koncerter

Du kan ikke købe billetter til enkelte koncerter.

Handicapbillet

Personer med handicap køber samme billet som alle andre. Hvis du har brug for at blive ledsaget af en hjælper, sender du en mail til info@tf.dk når du har bestilt din egen billet, hvor du har vedhæftet dit ledsagebevis, der kan dokumentere, at du er godkendt til en hjælper. Herefter får du tilsendt en gratis billet til din hjælper. Ledsagere betaler selv for camping ved behov.

Køber du først din billet ved ankomst til Tønder Festival, skal ledsagebeviset fremvises for at få en gratis billet til din hjælper.

Køb af billet

Online

Hvis du vil sikre dig et armbånd, køber du dit armbånd her og printer billetten ud eller gemmer den på din smartphone. Telefonens skærm skal være intakt for at være sikker på at kunne scanne stregkoden.
Ved henvendelse til en af vore tre billetsalgsvogne fremvises billetten, som scannes og ombyttes til et armbånd, der påsættes på stedet.

Billetvogne
Billetvognene finder du ved de tre indgange, hvorfra løssalg af armbånd under Tønder Festival ligeledes sker.

Billetvognenes åbningstider 2023

Billetvogn VestBilletvogn Øst Billetvogn Syd
20. aug.
15:00-21:00
lukket lukket
21.-23. aug. lukket lukket 08:00-21:00
24. aug. 09:00-22:00 lukket 08:00-21:00
25.-26. aug. 09:00-22:00 09:00-22:00 08:00-21:00
27. aug. 09:00-22:00 09:00-22:00 09:00-18:00
28. aug. 09:00-20:00 09:00-18:00 lukket

Priser 2023

Armbånd Voksen Studerende* Unge (12-17 år)
Partout 1.975,- 1.600,- 900,-
Torsdag info følger
Fredag info følger
Lørdag info følger
Søndag info følger


*Armbåndet udleveres ved vores billetvogne mod forevisning af gyldigt studiekort eller optagelsesbrev. Såfremt dokumentation ikke kan forevises, skal prisdifferencen mellem et almindeligt og et studiearmbånd betales.

Børn under 12 år har gratis adgang ifølge med voksen/armbåndsbærer.

Købte armbånd refunderes ikke.
Der tages forbehold for ændringer i programmet.

Gebyr: kr. 20,-

Studierabat

Prisen på armbånd for studerende er 1.600 kr. for et partout-armbånd. Armbåndet udleveres ved vores billetsalg mod forevisning af gyldigt studiekort eller optagelsesbrev.

Såfremt dokumentation ikke kan forevises, skal pris-differencen mellem et almindeligt og et studiearmbånd betales. Købte armbånd refunderes ikke.

Ungdomsrabat

For unge fra 12 til og med 17 år er prisen på armbånd til alle dage 900 kr.
Børn under 12 år har gratis adgang i følge med en voksen.

Pladsen

Affald

Tønder Festivals publikum udmærker sig ved at være modne og ansvarlige mennesker, som er gode og flinke til at rydde op efter sig. Det har de bevist år efter år, og det er vi rigtig stolte af og meget glade for!
På campingpladsen skal skraldet blot afleveres på opsamlingsstederne, når du forlader pladsen, så holdes både naturen og samvittigheden ren, og samtidig kan vi blive hurtige færdige, så vi kan blive klar til næste år.

Betaling

På pladsen kan du betale med dit betalingskort, et Tønder Festival værdikort og MobilePay.

Der kan ikke betales med kontanter på pladsen. Har du ikke et betalingskort eller Mobilepay, kan du indsætte dine kontanter på et værdikort i vores udbetalingsvogn.

Du finder udbetalingsvognen på hjørnet af Søndergade og hovedgaden. Se kort her. Herefter kan du bruge værdikortet til betaling på pladsen. Værdikort kan ikke gemmes til næste års festival.

Udbetalingsvognen har følgende åbningstider:

24/8 2023 – kl. 12.00 til 22.30

25/8 2023 – kl. 10.00 til 24.00

26/8 2023 – kl. 10.00 til 24.00

27/8 2023 – kl. 10.00 til 22.30

28/8 2023 – kl. 09.00 til 12.00

Minimumsbeløbet, man kan få returneret til et kreditkort er 10 kr.

Information

Ved indgang vest finder du publikumsinformationen og pladskontoret. Hos publikumsinformationen får du information om festivalen, byen, egnen og mange andre ting. Pladskontoret tager sig af hittegods under festivalen. Efter festivalen videregives hittegods til Tønder Politi.

Mobilopladning

Der er mobilopladere på Tønder Festival ved Grønnegade og ved Øl-baren i Østbyen (Open-Air-området) og på campingpladsen hos Camping-Høkeren.

Trykt program

På Tønder Festival har du stadig mulighed for at få et trykt program i hånden. Det trykte program forventes klar i salg til juni. Programmet kan købes i førsalg via. Tønder Festivals webshop her. Du finder også det trykte program i de fleste butikker i Tønder og i vores billetvogne og merchandiseshop på festivalpladsen.

Åbningstider

Pladsen åbner klokken 12:00 torsdag og har åben til klokken 03.00 alle dage – søndag dog kun til 00:00

Kort

Få overblik over festivalpladsen her.

Klik her for at se kortet i større udgave.

Sikkerhed

Billeder

Til privat brug
Fotos til privat brug tillades, såfremt dette sker uden brug af blitz eller anden form for ekstra belysning. Lyd- og videooptagelser fra koncerter er IKKE tilladt.

Til professionelt brug
Fotografering, lyd- og videooptagelser til professionelt brug eller offentlig udgivelse er KUN tilladt med akkreditering fra Tønder Festival.

Overtrædelse af ovenstående kan medføre bortvisning fra festivalpladsen med påbud om at efterlade udstyret uden for festivalpladsen, således at gentagelse ikke kan ske.

Ved grov overtrædelse, eller gentagne overtrædelser, kan konfiskation af armbånd være en mulighed.
Uautoriserede udgivelser på for eksempel YouTube eller lignende kan forvente et retsligt efterspil.

Information

Ved indgang vest finder du publikumsinformationen og pladskontoret. Hos publikumsinformationen får du information om festivalen, byen, egnen og mange andre ting. Pladskontoret tager sig af hittegods under festivalen. Efter festivalen videregives hittegods til Tønder Politi.

Rygning

Rygning er tilladt alle steder, hvor der ikke er forbud. Et forbud kendes ved, at du enten befinder dig indendørs, eller at der skiltes med ”Rygning forbudt”. Vi opfordrer til, at såvel rygere som ikke-rygere tager størst mulige hensyn til hinanden. Ovenstående regler gælder også for brug af E-cigaretter & E-piber.

Spiritusreglement

Det er ikke tilladt at medbringe egne drikkevarer (flasker, dåser m.m.) på festivalpladsen. Det er dog tilladt at medbringe flaskevand eller fadøl købt i festivalens boder lige uden for indgangene.

Samaritter

Hvis der skulle være brug for en samaritter, forefindes disse ved indgang syd.

Placering af enhed

Af hensyn til brandsikkerheden skal der være 3 m’s afstand mellem overnatningsenheder (telt, campingvogn, camper eller bil, hvori der overnattes). Vognens trækstang samt pavilloner/solsejl uden sidevægge må befinde sig inden for sikkerhedsafstanden.

På hver parcel må placeres én overnatningsenhed og ét køretøj.

Køretøjer

​Køretøjer må parkeres inden for sikkerhedsafstanden.

Køretøjer og overnatningsenheder (eller dele heraf) må ikke placeres på brandveje. Ulovligt placerede køretøjer og enheder fjernes på ejers ansvar og regning. Det samme gælder enheder, som opstilles uden for åbningstiden.

Vi prioriterer gæsternes sikkerhed højt.
Vi beder derfor venligst bilister respektere disse regler:
– Max. 20 km/t på campingpladsen.
– Vi hensyn over for gående og cyklister
– Begræns bilkørsel, både på pladsen og ind og ud af pladsen.
– Pladsen er lukket for indkørsel mellem kl. 21. og 8. Der etableres parkeringsmulighed ved indkørslen for sent ankomne.

Handicap

Billet og ledsager

Personer med handicap køber en almindelig billet. Du kan ved indsendelse af bevillingsskrivelse eller gyldigt ledsagerkort til info@tf.dk få tilsendt en gratis billet til din ledsager. Ledsagere betaler selv for camping ved behov, hvis ledsageren sover i separat enhed.

Køber du først din billet ved ankomst til festivalen, skal ledsagerbeviset fremvises for at få en gratis billet til din hjælper.

Koncertadgang

Kørestolsbrugere og ledsagere har mulighed for at komme ind på spillestederne før det øvrige publikum inden koncertstart ved siddekoncerter. Ved ståkoncerter har kørestolsbrugere og ledsagere mulighed for selv at køre op foran scenerne. Ønsker man at opleve musikken fra vores tribuner, vil vores festivalmedarbejdere altid være behjælpelig med at komme på plads, hvis der er behov for det.

Handicapcamping

Handicapcamping er et afgrænset område for gæster med bevægelseshandicap, beliggende tæt på festivalpladsen. Du vil få tildelt en plads af en campingmedarbejder ved ankomst.

Det er også muligt at leje et Tenthouse her. Send en mail til info@tf.dk så vil den stå klar, når du ankommer til campingpladsen.

Handicaptoiletter

Handicaptoiletter på festivalpladsen er placeret ved Telt 1, Klubscenen og Open Air. Se deres placering på kortet over festival pladsen her. Campingområdets toilet og brusebade for personer med handicap er placeret tæt på Indgang Syd.

Parkering

Der er handicapparkering ved festivalens Indgang Vest ved Papegøjevej 4, 6270 Tønder. Handicapparkering findes også på øvrige p-pladser i Tønder by. Se under transport

Feedback

Har du kommentarer, spørgsmål eller forslag til forholdende for handicappede på Tønder Festival, er du meget velkommen til at kontakte os på info@tf.dk eller telefon 74 72 46 10.

Adgang

Camping

Tønder Festivals campingområde er åbent for alle og fyldt med oplevelser i form af koncerter på campingscenen, stadeholdere med et bredt udvalg af indkøbsmuligheder samt hyggelig atmosfære. Det eneste du skal være opmærksom på er, at der skal købes campingarmbånd hvis du ønsker at overnatte på campingområdet.

Cykler

Af hensyn til sikkerheden kan vi desværre ikke tillade cykler på Tønder Festival.
Cykler henvises til vores udvidede cykelparkering, som findes ved Vest-indgangen på Jernbanegade.

Reservering af pladser

Armbåndet giver i princippet adgang til alle scener på Tønder Festival. Dog skal du være opmærksom på, at alle spillesteder/telte har pladsmæssige begrænsninger, og her gælder ”først til mølle”-princippet. Til Pumpehuset, Visemøllen og Bolero – er det en god idé at komme i god tid. 

Festivalpladsen

Når du køber armbånd til Tønder Festival får du adgang til festivalpladsen, alle festivalpladsens scener, spisesteder og aktiviteter samt til koncerter i Visemøllen og Pumpehuset. Se kort over pladsen her.

Kæledyr

På selve festival pladsen må der ikke være nogen former for kæledyr, med ude på vores campingområde er du derimod velkommen til at medbringe dit kæledyr

Stole

Du må godt tage det, vi kalder ”en almindelig campingstol” med ind på pladsen.
Der er dog nogle betingelser knyttet til dette. Stolen må ikke placeres foran scenerne og må ikke benyttes på spillesteder med opstillede stole.
Tønder Festival er ansvarlig for alles sikkerhed. Vurderer vi derfor, at din stol er til gene, vil du blive opfordret til at finde et andet sted at sidde. Opfordringen vil være venlig, men bestemt, og den SKAL efterkommes. Sker dette ikke, kan bortvisning fra pladsen med efterfølgende konfiskation af armbåndet være en konsekvens

Åbningskoncert

Finder sted på Open-Air-scenen torsdag i festivalugen. Portene åbner klokken 12.00, og åbningskoncerten starter klokken 12.30. Der er fri entré for alle til åbningskoncerten

Transport

Parkering

Festival gæster med camping-billet kan parkere ét køretøj (bil, motorcykel eller tilsvarende) per parcel på camping området.
Tønder Festival kan desværre ikke tilbyde egne tilknyttede parkeringspladser for gæster uden camping armbånd. Derfor henviser vi til fire offentlige gratis parkeringspladser i Tønder by:

Offentlig Parkering 1: Bag Tønder Handelsskole (ca. 230 p-pladser)
Adresse: Martin Hammerichsvej 2, 6270 Tønder
Gåafstand til festival Indgang Vest: 1,5 km.
Gåafstand Tønder Nord Station: 500 m.

Offentlig Parkering 2: Parkeringspladsen nord for Tønder Overbygningsskole (ca. 70 p-pladser)
Adresse: Skolevej 9, 6270 Tønder
Gåafstand til festival Indgang Vest: 1,1 km.
Gåafstand til Tønder Nord Station: 300 m.

Tæt ved parkering 1 og 2 findes station Tønder Nord, hvor man kan benytte tog til og fra Tønder Station, som ligger ca. 200 meter fra festivalens indgang vest.

Offentlig Parkering 3: Grus parkeringspladsen ved Sønderlandevej (ca. 100 p-pladser)
Adresse: Sønderlandevej 7, 6270 Tønder
Gåafstand til festival Indgang Øst: 700 m.

Offentlig Parkering 4: Parkeringspladsen hos skolen på Holmevej (ca. 100 pladser)
Adresse: Holmevej 2, 6270 Tønder
Gåafstand til festival Indgang Øst: 1,3 km.

Cykelparkering
Du må gerne tage din cykel med på campingområdet. Af hensyn til sikkerheden kan vi desværre ikke tillade cykler på festivalpladsen.
Cyklister henvises til vores udvidede cykelparkering, som findes ved Vest-indgangen på Jernbanegade.

Se kort her 

Vejen til Tønder

Festivalpladsens adresse er: Papegøjevej 4, 6270 Tønder, vær opmærksom på at der ikke er parkering tilknyttet parkering til festival og byen parkeringspladser skal benyttet – se mere i punktet Parkering.

Vi anbefaler at oprette sammenkørsel, med f.eks. gomore.dk eller i Facebook-gruppen ‘Gruppe for samkørsel til Tønder Festival‘.

Arriva

Tag toget til og fra festivalen og undgå besværet med at færdes i byen med bil samt finde parkering.

Toget stopper ca. 200 meter fra festivalens indgang Vest.

Arriva indsætter ekstra afgange under festivalen. Udvidet køreplan kan findes her på siden fra august.

Sydtrafik

Du kan tage bussen til festivalen.

Køreplan ifm. Tønder Festival 2023 findes her på siden fra august.

COVID-19

Hittegods

Under Festivalen

Finder du tabte genstande skal disse indleveres ved pladskontoret. Ved indgang vest finder du  pladskontoret. Pladskontoret tager sig af hittegods under festivalen. Efter festivalen videregives hittegods til Tønder Politi.

Fredag i ugen efter festivalen indleveres alt Hittegods til Sydjyllands Politi. 

Efter festivalen

Tabte og fundne ting på festivalpladsen vil efter festivalen blive afleveret på Tønder Politistation, Nørregade 15, 6270 Tønder, Tlf. 73921448.

Følg os

Tønder Festival Logo
Vestergade 80,
6270 Tønder
Åbningstider
Mandag-fredag kl. 10-14

Telefon åben alle hverdage mellem 10-12

Forbehold for ændringer
Tilmeld dig nyhedsbrev
* Skal udfyldes
bookmarkmenu-circlecross-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram