4 +

Oplevelser i dagene op til Tønder Festival

Succes-konceptet 4+ med forskellige arrangementer og aktiviteter rundt om i Tønder Kommune gentages igen i år efter to års ufrivillig pause.

4+ dagene finder sted 21. + 22. + 23. + 24. august 2022.

Musikken ikke det eneste, publikum på Tønder Festival kan opleve. I 2022 vil Tønder-området summe af aktivitet i de fire dage op til Tønder Festival, når 4+ tilbyder arrangementer i dagene 21. + 22. + 23. + 24. august.

4+ består af en række begivenhedsrige helhedsoplevelser i form af arrangementer, der repræsenterer en bred vifte af Tønder Kommunes unikke tilbud inden for kultur, natur, geografi, smag, viden, erhverv og mennesker. Alle oplevelsesture er med professionelle guider, og der er lagt vægt på hyggeligt samvær.

4+ skydes i gang med en stor, gratis åbningskoncert i Tønder søndag d. 21. august. I år er det med Poul Krebs, og koncerten finder sted kl. 15 i Bank Parken i Tønder. De følgende dage er programmet sammensat, så festivalgæster og lokale borgere har mulighed for at opleve Tønderegnens mange gode historier og seværdigheder.

Glæd jer til: En sælsafari, 4+ Pubquiz, besøg hos spændende kunsthåndværkere i Marsken, En Wegner-byvandring, et besøg hos Marskdestilleriet, en aften om den sønderjyske madkultur, 4+ Hammerslagskonkurrence og ikke mindst en eksklusiv whiskysmagning - for blot at nævne nogle af programmets forskellige arrangementer.

Læs mere og følg med i 4+ program for 2022 via Facebook og køb billetter til alle arrangementer via Tønder Festivals hjemmeside www.tf.dk/koeb-billet

Følg 4+ på FacebookKøb billetter til 4+ her

Følg os

Vestergade 80,
6270 Tønder
Åbningstider
Mandag  9-16
Torsdag  9-16

Telefon åben alle hverdage mellem 8-12

Forbehold for ændringer
Tilmeld dig nyhedsbrev
* Skal udfyldes
bookmark
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram