Tønder Festival Non-profit logo
Tønder Festival Logo Non-profit

4 +

Oplevelser i dagene op til Tønder Festival

Succes-konceptet 4+ med forskellige arrangementer og aktiviteter rundt om i Tønder Kommune gentages igen.

4+ dagene finder sted 20. + 21. + 22. + 23. august 2023.

Musikken ikke det eneste, publikum på Tønder Festival kan opleve. I 2022 vil Tønder-området summe af aktivitet i de fire dage op til Tønder Festival, når 4+ tilbyder arrangementer i dagene 20. + 21. + 22. + 23. august.

4+ består af en række begivenhedsrige helhedsoplevelser i form af arrangementer, der repræsenterer en bred vifte af Tønder Kommunes unikke tilbud inden for kultur, natur, geografi, smag, viden, erhverv og mennesker. Alle oplevelsesture er med professionelle guider, og der er lagt vægt på hyggeligt samvær.

4+ skydes i gang med en stor, gratis åbningskoncert i Tønder søndag d. 20. august. De følgende dage er programmet sammensat, så festivalgæster og lokale borgere har mulighed for at opleve Tønderegnens mange gode historier og seværdigheder.

4+ programmet er klar i foråret 2023. 

Læs mere og følg med i 4+ program for 2023 via Facebook og køb billetter til alle arrangementer via Rømø-Tønder Turistforenings hjemmeside:  www.romo-toendershop.dk

Følg 4+ på Facebook

Følg os

Tønder Festival Logo
Vestergade 80,
6270 Tønder
Åbningstider
Mandag-fredag kl. 10-14

Telefon åben alle hverdage mellem 10-12

Forbehold for ændringer
Tilmeld dig nyhedsbrev
* Skal udfyldes
bookmark
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram