Tønder Festival Non-profit logo
Tønder Festival Logo Non-profit
Login

Nyheder

4+ Optaktsoplevelser til Tønder Festival

18. april 2023

Søndag den 20. august til onsdag den 23. august er der traditionen tro sammensat et spændende oplevelsesprogram med gamle kendinge som 4+ Hammerslag, Wegner byvandring og Pubquiz på Hagge’s, men også nyheder som Marsk Tower og historien bag, Trøjborg Slotsruin, Møgeltønder kirke samt Schackenborg Slot er på programmet.

Rømø-Tønder Turistforening har overtaget planlægningen af 4+ dagene, men konceptet forbliver det samme, at repræsenterer en bred vifte af Tønder Kommunes unikke tilbud indenfor kultur, natur, geografi, smag, viden, erhverv og mennesker.


En af nyhederne i år er Marsk- & Konge Safari med guldhorn, konger, grever og slotte forsødet med mini Sønderjysk Kaffebord på Trøjborg Hovedgård. Turen starter kl. 13.00 med bus, og vores lokale guide vil fortælle om alt fra Guldhorn til stormfloder. Efter fortælling på Trøjborg Slotsruin er der lækker Sønderjysk Kaffebord på Trøjborg Hovedgård. Der vil også være andre ture, hvor lokale fødevarer fra Vibegaard, samt Vores Marsk kan smages, ligesom der er ølsmagning på programmet onsdag aften.
Programmet indeholder også noget for dem, der tør prøve noget nyt. Man kan få pulsen op med strandsejlads på Sønderstrand på Rømø, eller komme helt ned i tempo med Yoga i Skulpturhaven i Tønder.

Hele programmet kan ses på 4+ facebookside eller via Tønder Festivals hjemmeside her.

Baggrund
Projektet 4+ blev etableret for at festivalgæster yderligere ville udvide deres ophold i Tønder Kommune. Det var planen at markedsføre hele Tønder Kommune og herved tiltrække nye festivalgæster og at få dem til at udvide deres oplevelser og ophold i forbindelse med deres besøg på festivalen – men også at kunne begejstre dem for Tønders unikke tilbud, så de ville vende tilbage til Tønder udenfor ”festival-sæson”.

”Jeg håber, at der i programmet er noget for alle. Vi, fra Rømø-Tønder Turistforening, ser i hvert fald frem til at deltage på nogle af turene sammen med jer.”4+ Koordinator Anja H. Ebsen

 
Tønder Festival 24. 25. 26. 27. august 2023
www.tf.dk
www.facebook.com/tonderfestival
Twitter: @tonderfestival
Instagram: TONDERFESTIVAL
Billetsalg på www.tf.dk

Tønder Festival Logo
Tønder Festival Logo
Vestergade 80,
6270 Tønder
Åbningstider
Telefon:
Mandag: Lukket
Tirsdag-torsdag: kl. 10-12
Fredag: Lukket

Forbehold for ændringer
Tilmeld dig nyhedsbrev
* Skal udfyldes
bookmark
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram