Spring til indhold
21/08-24/08

Årets T-shirt hylder Tønder Festivals sjæl

29. juni 2023

Fortællingen fællesskabet, det originale og det ægte på Tønder Festival er med på årets T-shirt, som er designet af to elever på Højer Designefterskole.

Kreativiteten har været i spil blandt eleverne på Højer Designefterskole. Opgaven lød på design af en T-shirt til Tønder Festival. Det gav god mening for festivalen at få lokale aktører til at stå for en ny T-shirt. Et samarbejde med Højer Designefterskole var oplagt. Her kunne de kreative unge elever give deres bud på et anderledes og nytænkt designudtryk.

Resultatet er et design, som trækker på Tønder Festivals historie og er en hyldest til det særlige, der gør Tønder Festival til det, den er: Fællesskabet, mangfoldigheden, autenticiteten og originaliteten. Teksten i designet er et uddrag fra festivalens brandstory og trækker også på visuelle referencer til en vinylplade. Du kan læse den fulde brandstory her.

Designet er udarbejde af Line Nørskov Jensen og Katrine Balling Meyenburg fra Højer Designefterskole, årgang 2022/2023. Elever fra designefterskolens grafiske designlinje arbejdede i starten af året på projektet over fire uger, og designet fra de to ovennævnte piger blev udvalgt til årets T-shirt.

T-shirten kommer i år i tre farver: Sort, kaki og rød.

I et nyt samarbejde med Sport24, der leverer årets T-shirt og merchandise, vil det være muligt at købe T-shirten i Sport24 i gågaden i Tønder samt på webshop TØNDER FESTIVAL SHOP (sport24klubshops.dk)

 
Tønder Festival 24. 25. 26. 27. august 2023

www.tf.dk
www.facebook.com/tonderfestival
Twitter: @tonderfestival
Instagram: TONDERFESTIVAL
Billetsalg på www.tf.dk

Nyheder

Sidste detaljer på plads i Tønder-programmet

Sidste detaljer på plads i Tønder-programmet

Om knap to måneder går det løs, og Tønder Festival har tilføjet blandt andet de populære Songwriters Circle-koncerter, syv danske navne under paraplyen Folk Spot 2024, et norsk og et irsk band samt Radio Mars med værterne Alex Nyborg Madsen og Søren Rebbe.

UC Syd i Familieuniverset

Studerende fra pædagoguddannelsen i Tønder står for aktiviteter for børn og forældre i Tønder Festivals Familieunivers, som også får besøg af Hoppeline og Pernille kendt fra DR Minisjang.

Praktiske links

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tønder Festival vil bruge den information du giver i denne formular til at holde kontakten med dig og sende nyheder om og relateret til Tønder Festival. Sæt venligst kryds herunder, hvis du er indforstået med dette: