Spring til indhold
21/08-24/08
Fotograf: Claudia Church

Amerikansk topnavn til Tønder

8. december 2023

Sangskrivernes sangskriver og en af countrymusikkens store skikkelser, Rodney Crowell, er på plakaten på Tønder Festival 2024. Det samme er disse navne: The Hello Darlins, Dan Sultan, Jacob Dinesen, Hush, Jake Vaadeland, Elephant Sessions og Xabi Aburruzaga.

Når Tønder Festival fejrer sit 50-års jubilæum i 2024, bliver det med format. Allerede nu kan festivalen love ekstra gode oplevelser, og en af dem bliver den amerikanske sangskriver Rodney Crowell. Den 73-årige kunstner med rødder i de amerikanske musiktraditioner kan skrive sange, så kollegerne står i kø for at indspille dem. Glæd jer til en sangskriver af høj klasse.
 
Nyt fra Canada
Jake Vaadeland er en ung fremstormende sangskriver, guitarist og banjospiller fra Canada. Fra de samme kanter kommer bandet The Hello Darlins, som består af nogle af Canadas bedste studiemusikere.
 
Populære danske navne
Det vil næppe gå stille af, når Jacob Dinesen vender hjem til Tønder. Med sig i bagagen har han sit nye og sjette album, “The Waiting Game”. Også et andet populært dansk navn er på plakaten, nemlig Hush, som fejrer 20-års jubilæum for deres gennembrudsalbum “A Lifetime” og lover en helt særlig koncert på festivalen.
 
International rundtur
Fra Skotland kommer Elephant Sessions, fra Australien gensyn med Dan Sultan, som denne gang kommer med band. Fra Baskerlandet byder vi velkommen til Xabi Aburruzaga, ekvilibrist på det baskiske knapharmonika-instrument trikitixa.
 
LÆS MERE OM KUNSTNERNE HER!

Tønder Festival 21. 22. 23. 24. august 2024
www.tf.dk
www.facebook.com/tonderfestival
Twitter: @tonderfestival
Instagram: TONDERFESTIVAL
Billetsalg på www.tf.dk

Nyheder

Sidste detaljer på plads i Tønder-programmet

Sidste detaljer på plads i Tønder-programmet

Om knap to måneder går det løs, og Tønder Festival har tilføjet blandt andet de populære Songwriters Circle-koncerter, syv danske navne under paraplyen Folk Spot 2024, et norsk og et irsk band samt Radio Mars med værterne Alex Nyborg Madsen og Søren Rebbe.

UC Syd i Familieuniverset

Studerende fra pædagoguddannelsen i Tønder står for aktiviteter for børn og forældre i Tønder Festivals Familieunivers, som også får besøg af Hoppeline og Pernille kendt fra DR Minisjang.

Praktiske links

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tønder Festival vil bruge den information du giver i denne formular til at holde kontakten med dig og sende nyheder om og relateret til Tønder Festival. Sæt venligst kryds herunder, hvis du er indforstået med dette: