Spring til indhold
21/08-24/08

Camping sættes i salg d. 16. januar kl. 10

14. januar 2024

Fra tirsdag d. 16. januar 2024 kl. 10:00 har du via TF.dk mulighed for at købe overnatning på vores campingområde. Medbring din egen enhed eller book overnatning i en af Tønder Festivals glampingtelte eller tenthouses.

Du finder du meget mere information om campingbilletter, campingområdet, priser, faciliteter mv. her.

Egen overnatningsenhed
Du kan medbringe din egen overnatningsenhed som altid.

Hvis du ønsker at medbringe dit eget telt, campingvogn, camplet eller lignende, skal du købe campingbillet til din overnatningsenhed + personcamping til alle overnattende. Husk også at tilkøbe strøm, hvis du ønsker at tilslutte din enhed på netværket. Derefter kan du læne dig tilbage og glæde dig til at ankomme.

Tønder Festivals boformer
Hvis du ikke selv medbringer en overnatningsenhed, har du mulighed for at booke overnatning i en af vores boformer. I 2024 er det muligt at overnatte i Glampingtelte eller i et Tenthouse. Det er ikke muligt at booke overnatning i lodges eller tipi'er.

Vigtigt at huske når du booker camping på Tønder Festivals campingområde: Alle overnattende på campingområdet skal have personcamping, uanset om man overnatter i egen enhed eller i en af Tønder Festivals boformer. Når du har lagt din campingbillet/boform i kurven skal du derfor huske at finde personcamping på billetsiden og tilføje én personcampingbillet pr. person til dit køb. Ekstra personcamping kan tilføjes efter afsluttet køb, hvis booking-nr. oplyses.

Camping for personer med handicap
Personer med bevægelseshandicap tilkøber camping på samme vis som andre gæster. Hvis du ønsker at overnatte i handicapområdet, bedes du sende dokumentation (handicapbevis el. lignende) til info@tf.dk.

Hvis en hjælper/assistent skal overnatte på campingområdet kan denne modtaget en gratis personcampingbillet ved fremvisning af hjælper-dokumentation (bevillingsskrivelse el. ledsagerkort). Læs mere om camping for personer med handicap her.

Tønder Festival 21. 22. 23. 24. august 2024
www.tf.dk
www.facebook.com/tonderfestival
Twitter: @tonderfestival
Instagram: TONDERFESTIVAL
Billetsalg på www.tf.dk

Nyheder

Sidste detaljer på plads i Tønder-programmet

Sidste detaljer på plads i Tønder-programmet

Om knap to måneder går det løs, og Tønder Festival har tilføjet blandt andet de populære Songwriters Circle-koncerter, syv danske navne under paraplyen Folk Spot 2024, et norsk og et irsk band samt Radio Mars med værterne Alex Nyborg Madsen og Søren Rebbe.

UC Syd i Familieuniverset

Studerende fra pædagoguddannelsen i Tønder står for aktiviteter for børn og forældre i Tønder Festivals Familieunivers, som også får besøg af Hoppeline og Pernille kendt fra DR Minisjang.

Praktiske links

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tønder Festival vil bruge den information du giver i denne formular til at holde kontakten med dig og sende nyheder om og relateret til Tønder Festival. Sæt venligst kryds herunder, hvis du er indforstået med dette: