Spring til indhold
21/08-24/08
Fotograf: Mathias Bak Larsen

Fanømusik afslutter Tønder-dag i København

14. juni 2024

Folkemusiktraditionerne fra Fanø folder sig ud, når gruppen Det Yderste Hav spiller til bal og efterfest ved Tønder Festivals bidrag til Copenhagen Jazz Festival.

Som tidligere annonceret vil der også i år være Tønder Festival-stemning under Copenhagen Jazz Festival. Det sker 9. juli, når Tønder Festival med en “Friendly Takeover” i samarbejde med arrangørerne Roots & Jazz står for en række koncerter på Den Røde Plads på Nørrebro. På plakaten er Rikke Thomsen, Luke Winslow-King og Elephant Sessions – og det hele rundes af med bal og koncert med Fanø-gruppen Det Yderste Hav.

Det bliver en afslutning med maner, hvor alle danseglade og nysgerrige kan få en stor musikalsk oplevelse. Efterfesten med Det Yderste Hav foregår i Multisalen, der ligger i forlængelse af Den Røde Plads.

Det Yderste Hav: Folkemusik-traditionerne lever i fuldt flor på Fanø. Både når det gælder de smukke sønderhoning- og fannikmelodier, der i mere end 250 år er blevet overleveret i en ubrudt linje, og de danse, der er knyttet til melodierne. Kernen i Det Yderste Hav er rigspillemand og violinist Peter Uhrbrand, den klassisk uddannede guitarist Jørgen Bjørslev og forfatteren Jeppe Brixvold.

Roots & Jazz tilbyder tilkøb af late night dinner, så der er noget til at balancere kaffepunchen.

Tønder Festival “Friendly Takeover”, Den Røde Plads, Nørrebro, 9. juli 2024:

16:00: Rikke Thomsen med band (DK)

18:00: Luke Winslow-King (USA)

20:00: Elephant Sessions (SCO)

21.30: Efterfest med Det Yderste Hav

Der er fri entré til koncerterne. Se mere på www.rootsjazz.dk/festival-2024


Tønder Festival 21. 22. 23. 24. august 2024
www.tf.dk
www.facebook.com/tonderfestival
Twitter: @tonderfestival
Instagram: TONDERFESTIVAL
Billetsalg på www.tf.dk

Nyheder

Sidste detaljer på plads i Tønder-programmet

Sidste detaljer på plads i Tønder-programmet

Om knap to måneder går det løs, og Tønder Festival har tilføjet blandt andet de populære Songwriters Circle-koncerter, syv danske navne under paraplyen Folk Spot 2024, et norsk og et irsk band samt Radio Mars med værterne Alex Nyborg Madsen og Søren Rebbe.

UC Syd i Familieuniverset

Studerende fra pædagoguddannelsen i Tønder står for aktiviteter for børn og forældre i Tønder Festivals Familieunivers, som også får besøg af Hoppeline og Pernille kendt fra DR Minisjang.

Praktiske links

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tønder Festival vil bruge den information du giver i denne formular til at holde kontakten med dig og sende nyheder om og relateret til Tønder Festival. Sæt venligst kryds herunder, hvis du er indforstået med dette: