Tønder Festival Non-profit logo
Tønder Festival Logo Non-profit
Login

Nyheder

Koncert og udgivelse tilegnet unge hjemløse

18. august 2023

Tønder Festival byder på koncerten Home med fokus på unge hjemløse, og holdet bag koncerten udgiver i den anledning en ny-indspilning af Dylan-sangen “The Times They Are A-Changin’”.

“Home” er titlen på en særlig koncert på årets Tønder Festival. Poul Krebs har taget initiativet, og koncerten vil bestå af sange tilegnet unge hjemløse. På scenen vil være Kira Skov, Steen Jørgensen, Kajsa Vala, Henning Kvitnes, Poul Krebs, Karl Kristian samt band.

Udgiver støtte-sang
I forbindelse med koncerten udgiver solister og band i samarbejde med Tønder Festival en ny fortolkning af Bob Dylans klassiker “The Times They Are A-Changin’”. Sangen er tilgængelig på alle streamingplatforme fra fredag 18. august. Overskud fra udgivelsen går ubeskåret til hjemløsebladet Hus Forbi.

Fakta om udgivelsen: “The Times They Are A-Changin’”, Home – sange til unge hjemløse. Medvirkende: Kira Skov, Steen Jørgensen, Kajsa Vala, Henning Kvitnes, Poul Krebs samt band: Lars Skjærbæk, guitar, Troels Skjærbæk, bas, Palle Hjorth, keyboards. Produceret af Lars Skjærbæk.

Naturlig placering i Tønder
”Ønsket er at sætte fokus på unge hjemløse ved at sprede viden, læring og forståelse. Fra foreningen SAND kommer forpersonen Christina Strauss og fortæller sin historie, som er langt mere fortvivlende og rørende end nogen sang, jeg nogensinde kunne skrive”, siger Poul Krebs.

Tønder Festival er stolte over at lægge scene og publikum til: ”Skal der være et arrangement til fordel for hjemløse i Danmark, skal det da være på en scene i Tønder. Folkroots-musikken på vores festival har ofte rødder i livet blandt vagabonder, hjemløse og evigt rejsende musikere. Begrebet “hobo” er en del af Tønder Festival, og vi håber, at vi med Home-koncerten kan sætte spot på et uværdigt problem i det danske velfærdssamfund”, siger Maria Theessink, kunstnerisk leder på Tønder Festival.

home støtter Home

Ejendomsmæglerkæden home er ligeledes partner på koncerten. Formålet er at sætte fokus på, skabe viden om og indsamle midler til hjemløse i Danmark hvert år på Tønder Festival, og også hen over året. Det bliver en fremadrettet indsats, både som mæglerkæde og via de 170 lokale kontorer.

”homes værdier handler om den tryghed, nærvær og fællesskab et hjem skaber for de mennesker, der har et. Som hjemløs har du ikke adgang til de værdier. Derfor støtter vi både sagen og koncerten. Det er helt afgørende for os som mennesker at have en tryg base.”, siger Uffe Drejer, adm. dir. Home A/S.

Koncerten HOME: Sange til unge hjemløse finder sted torsdag 24. august kl. 13.45 i Telt 1.

Tønder Festival 24. 25. 26. 27. august 2023
www.tf.dk
www.facebook.com/tonderfestival
Twitter: @tonderfestival
Instagram: TONDERFESTIVAL
Billetsalg på www.tf.dk

Tønder Festival Logo
Tønder Festival Logo
Vestergade 80,
6270 Tønder
Åbningstider
Telefon:
Mandag: Lukket
Tirsdag-torsdag: kl. 10-12
Fredag: Lukket

Forbehold for ændringer
Tilmeld dig nyhedsbrev
* Skal udfyldes
bookmark
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram