Spring til indhold
21/08-24/08

Lad din festivalbillet slå rødder

18. april 2024

I forbindelse med Bibliotekernes Verdensmålsuge planter Tønder Festival et træ for hver solgte partoutbillet i uge 17

Tønder Festival deltager i Bibliotekernes Verdensmålsuge, som finder sted i uge 17 (22.- 28. april). Bibliotekernes Verdensmålsuge sætter blandt andet fokus på vigtigheden af ​​at bevare og genoprette naturlige levesteder. Her vil Tønder Festival gerne byde ind for at støtte gode miljøinitiativer, og under mottoet “Lad din festivalbillet slå rødder” planter Tønder Festival et træ i lokalområdet for hver Tønder Festival-partoutbillet, der sælges i uge 17.

Lokal udvikling og engagement er en vigtig del af Tønder Festivals DNA. Ved at forpligte sig til lokal skovfornyelse er festivalen med til at skabe en håndgribelig indvirkning på biodiversitet og økosystemer, som lokale borgere i bogstavelig forstand kan tage og føle på.

Den endelige placering af træerne er endnu ikke fastlagt og er meget afhængig af antallet. Vi håber selvfølgelig på, at Tønder Festivals gæster vil støtte op om initiativet og Bibliotekernes Verdensmålsuge. Hvem ved, måske ender det med en reel Tønder Festival-skov. Uanset hvad er vi meget glade for at kunne være med til at sætte fokus på verdensmålene og samtidig tilføre spirende natur til egnen,” siger Tønder Festivals direktør, Kristina Lehmann Schjøtt.

Med ”Lad din festivalbillet slå rødder”-initiativet håber festivalen at kunne inspirere festivalgæster til at engagere sig aktivt i miljøforvaltning, støtte regenereringen af ​​naturlige landskaber og skabe varige fordele for både miljøet og lokalsamfundet.

FAKTA: Bibliotekernes Verdensmålsuge afholdes hvert år i uge 17. Formålet er at gøre borgere klogere på FN's Verdensmål gennem en masse oplevelser, der alle er bygget op om bæredygtighed. Oplevelser der kan inspirere til bæredygtighed i hverdagen og være med til at hjælpe hele verdens mål på vej. Læs mere om Bibliotekernes Verdensmålsuge her: https://tbib.dk/temaer/fns-verdensmaal

Tønder Festival 21. 22. 23. 24. august 2024
www.tf.dk
www.facebook.com/tonderfestival
Twitter: @tonderfestival
Instagram: TONDERFESTIVAL
Billetsalg på www.tf.dk

Nyheder

Sidste detaljer på plads i Tønder-programmet

Sidste detaljer på plads i Tønder-programmet

Om knap to måneder går det løs, og Tønder Festival har tilføjet blandt andet de populære Songwriters Circle-koncerter, syv danske navne under paraplyen Folk Spot 2024, et norsk og et irsk band samt Radio Mars med værterne Alex Nyborg Madsen og Søren Rebbe.

UC Syd i Familieuniverset

Studerende fra pædagoguddannelsen i Tønder står for aktiviteter for børn og forældre i Tønder Festivals Familieunivers, som også får besøg af Hoppeline og Pernille kendt fra DR Minisjang.

Praktiske links

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tønder Festival vil bruge den information du giver i denne formular til at holde kontakten med dig og sende nyheder om og relateret til Tønder Festival. Sæt venligst kryds herunder, hvis du er indforstået med dette: