Spring til indhold
21/08-24/08

Masser af livemusik på campingpladsen

14. juni 2024

I dagene op til åbningen af Tønder Festival 2024 kan man opleve et væld af bands og sangskrivere på flere scener på festivalens campingområde.

Der bliver ikke sparet på musikken i år. Heller ikke på de mindre scener på Tønder Festivals store campingplads. Der har altid været gang i den levende musik og alskens jamsessions på festivalcampen, og i år får den en ekstra tand.
 
Koncertkonceptet Be My Concert, som er en platform for især upcoming-sangskrivere og bands, står for et stort og alsidigt program i dagene op til festivalåbningen. Det sker på de to scener kaldet Musikstuen og Musikhaven, begge beliggende på campingområdet. Her vil der være livemusik søndag 18., mandag 19. og tirsdag 20. – alle dage fra kl. 10 og frem til cirka kl. 22.
 
Festivalens egen scene, Campingscenen, byder også på et stort og alsidigt program, og der er livemusik hver dag fra søndag 18. og frem til lørdag 24. august. Søndag 18. er der program om aftenen, og de øvrige dage er første kunstner på scenen kl. 10.30, og den sidste kl. 21.30.
 
Se musikprogrammet på scenerne nedenfor!

Tønder Festival 21. 22. 23. 24. august 2024
www.tf.dk
www.facebook.com/tonderfestival
Twitter: @tonderfestival
Instagram: TONDERFESTIVAL
Billetsalg på www.tf.dk


Nyheder

Sidste detaljer på plads i Tønder-programmet

Sidste detaljer på plads i Tønder-programmet

Om knap to måneder går det løs, og Tønder Festival har tilføjet blandt andet de populære Songwriters Circle-koncerter, syv danske navne under paraplyen Folk Spot 2024, et norsk og et irsk band samt Radio Mars med værterne Alex Nyborg Madsen og Søren Rebbe.

UC Syd i Familieuniverset

Studerende fra pædagoguddannelsen i Tønder står for aktiviteter for børn og forældre i Tønder Festivals Familieunivers, som også får besøg af Hoppeline og Pernille kendt fra DR Minisjang.

Praktiske links

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tønder Festival vil bruge den information du giver i denne formular til at holde kontakten med dig og sende nyheder om og relateret til Tønder Festival. Sæt venligst kryds herunder, hvis du er indforstået med dette: