Spring til indhold
21/08-24/08
Fotograf: Tønder Festival

Nyt overnatnings tilbud: Sleep Box

21. maj 2024

Fra torsdag den 23. maj kl. 10 kan du booke din Sleep Box via TF.dk og nyde komforten af en overnatningsenhed som står klar midt i festivalens pulserende atmosfære når du ankommer.

De kompakte enheder giver et hyggeligt tilflugtssted med alle nødvendige faciliteter, der sikrer, at du får en afslappende nat under dit ophold på Tønder Festival. Med safety box og skummadras kan du nyde ro i sindet og et perfekt miljø til afslapning.

Sleep Box er for dig, der gerne vil sove hævet over jorden på en skummadras med alt du skal bruge indenfor armslængde. Enhederne er centralt placeret på campingområdet og indeholder følgende:

  • 2-personers skummadras

  • 3 indvendige bagagenet

  • 2 LED lamper

  • Safety box med hængelås

  • Solceller som forsyner en batteripakke med 12V, USB og USB C udtag til opladning af mobil, soundboks mv.

Oplev den unikke stemning på Tønder Festivals campingområde, omgivet af musikelskere, levende musik og spændende events. Sleep Box tilbyder den perfekte blanding af bekvemmelighed og festivalens særlige atmosfære, hvilket sikrer en uforglemmelig oplevelse.

Book din Sleep Box fra den 23. maj kl. 10 og gør dig klar til en magisk festivaloplevelse!

Nyheder

Sidste detaljer på plads i Tønder-programmet

Sidste detaljer på plads i Tønder-programmet

Om knap to måneder går det løs, og Tønder Festival har tilføjet blandt andet de populære Songwriters Circle-koncerter, syv danske navne under paraplyen Folk Spot 2024, et norsk og et irsk band samt Radio Mars med værterne Alex Nyborg Madsen og Søren Rebbe.

UC Syd i Familieuniverset

Studerende fra pædagoguddannelsen i Tønder står for aktiviteter for børn og forældre i Tønder Festivals Familieunivers, som også får besøg af Hoppeline og Pernille kendt fra DR Minisjang.

Praktiske links

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tønder Festival vil bruge den information du giver i denne formular til at holde kontakten med dig og sende nyheder om og relateret til Tønder Festival. Sæt venligst kryds herunder, hvis du er indforstået med dette: