Spring til indhold
21/08-24/08

Skolekoncert 2024 på Tønder Festival

22. maj 2024

Det bliver en fest ved den store Open Air-scene. Op mod 5.000 skoleelever fra hele Syd- og Sønderjylland og fra den anden side af grænsen er traditionen tro inviteret til skolekoncerten på Tønder Festival.

Jubilæumsåret 2024 byder på to fornemme navne, når det går løs med skolekoncerten. Der er gensyn med FolkBALTICA Ensemblet, som har rødder i det danske og tyske fællesskab. Det 50 mand store ensemble af unge musikere krydser grænser geografisk og musikalsk for traditionel og nutidig folkemusik.

Tønder Festival har en særlig gave til de unge festivalgæster ved skolekoncerten, nemlig den danske stjerne Guldimund. Sangskriver, sanger og musiker Asger Nordtorp Pedersen med kunstnernavnet Guldimund er på få år braget igennem og er et af største danske musiknavne lige nu. Hans seneste album “Jeg venter i lyset” fra 2023 fik femstjernede anmeldelser, og han har indkasseret flere priser. Guldimund optræder med sit band, og skolekoncerten er eneste optræden under festivalen.

Skolekoncerten finder sted på Open Air Scenen torsdag 22. august kl. 9.45 til 11.30.

OBS. Der serveres ikke alkohol til arrangementet.

Interesserede skoler kan henvende sig til: Mai Borup Uhre MBCH@ucsyd.dk


Tønder Festival 21. 22. 23. 24. august 2024
www.tf.dk
www.facebook.com/tonderfestival
Twitter: @tonderfestival
Instagram: TONDERFESTIVAL
Billetsalg på www.tf.dk

Nyheder

Sidste detaljer på plads i Tønder-programmet

Sidste detaljer på plads i Tønder-programmet

Om knap to måneder går det løs, og Tønder Festival har tilføjet blandt andet de populære Songwriters Circle-koncerter, syv danske navne under paraplyen Folk Spot 2024, et norsk og et irsk band samt Radio Mars med værterne Alex Nyborg Madsen og Søren Rebbe.

UC Syd i Familieuniverset

Studerende fra pædagoguddannelsen i Tønder står for aktiviteter for børn og forældre i Tønder Festivals Familieunivers, som også får besøg af Hoppeline og Pernille kendt fra DR Minisjang.

Praktiske links

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tønder Festival vil bruge den information du giver i denne formular til at holde kontakten med dig og sende nyheder om og relateret til Tønder Festival. Sæt venligst kryds herunder, hvis du er indforstået med dette: