Tønder Festival Non-profit logo
Login

Nyheder

Tønder Festival og direktør skilles...

7. februar 2023
Foto: Morten Fog

- i god ro og orden, lyder det dog enstemmigt fra begge parter.

Direktør Stephan Scheelke, der nåede at være ansat som adm. direktør i Tønder Festival i et års tid, har valgt at sige sit job op, idet han har fået mulighed for at få sine arbejdsdrømme opfyldt andetsteds.

Stephan Scheelke siger: ”Jeg har valgt at opsige min stilling, hos Tønder Festival, da jeg har fået mulighed for at forfølge et gammelt ønske, hvor sol, måne og stjerner står rigtigt lige nu i forhold til at den mulighed kan realiseres. Jeg er naturligvis rigtigt ked af at skulle stoppe som adm. direktør efter så kort et ansættelsesforløb. Jeg bliver dog i stillingen til og med april måned, for dermed at være behjælpelig med planlægningen af den kommende festival.”

Hos Tønder Festival er man lidt ærgerlige over situationen, men glade på direktørens vegne. Formand for Tønder Festival Forening, Mette Bossen Linnet og Henrik Juul, Formand for Tønder Festival Fond, uddyber: ”Vi ønsker Stephan Scheelke held og lykke på den videre færd, og går nu i gang med at afsøge området for egnede kandidater. Konkurrencen er tiltagende hård på festivalscenen, og det stiller store krav til såvel festival som kommende direktør, så vi tager os den tid det tager at finde en dygtig afløser. Vi vil gerne benytte lejligheden til at takke Stephan for hans store indsats for festivalen.”

Tønder Festival 24. 25. 26. 27. august 2023
www.tf.dk
www.facebook.com/tonderfestival
Twitter: @tonderfestival
Instagram: TONDERFESTIVAL
Billetsalg på www.tf.dk

Tønder Festival Logo
Tønder Festival Logo
Vestergade 80,
6270 Tønder
Åbningstider
Telefon:
Mandag: Kl. 10-15
Tirsdag: Kl. 13-15
Onsdag: Kl. 10-15
Torsdag: Kl. 10-15
Fredag: Kl. 10-15

Forbehold for ændringer
Tilmeld dig nyhedsbrev
* Skal udfyldes
bookmark linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram