Spring til indhold
21/08-24/08
Fotograf: Vivian Wang

Rickie Lee Jones til Tønder Festival

11. april 2024

Den amerikanske sangskriver og sangerinde Rickie Lee Jones optræder på Tønder Festival 2024

Endnu et navn er føjet til programmet for årets Tønder Festival. Og der er tale om et verdensnavn. Rickie Lee Jones har været med i toppen af musikscenen i fem årtier og har netop været nomineret til en Grammy for sit album, “Pieces of Treasure” (2023).
 
Rickie Lee Jones har udgivet flere end 15 album, vundet to Grammypriser og været nomineret til otte. En kunstner, som med stor autenticitet befinder sig helt tæt på sjælen i amerikansk musik, hvor kilderne er pop, folk, jazz, soul og rock.
 
Albummet “Pieces of Treasure” rummer jazz-standards fra den store amerikanske sangbog og var nomineret til en amerikansk Grammy i 2024 i kategorien Best Traditional Pop Vocal Album. Det er produceret af Russ Titelman, og han var også Rickie Lee Jones’ samarbejdspartner og producer på hendes to første udgivelser for mere end 40 år siden.
 
Debutalbummet “Rickie Lee Jones” (1979) med hits som “Chuck E’s in Love”, “Easy Money” og “The Last Chance Texaco” gjorde med ét slag Rickie Lee Jones til en international stjerne. Året efter vandt hun en Grammy som Best New Artist. I 1981 kom albummet “Pirates”, som ligesom debutalbummet fik meget fine anmeldelser og kravlede op i den øverste del af hitlisterne.
 
På Tønder Festival optræder Rickie Lee Jones med band (fredag), og det er eneste danske koncert i 2024.
 
Tønder Festival annoncerede i marts ti yderligere kunstnere på programmet – blandt andre The Bothy Band, Capercaillie, Albin Lee Meldau og The McCrary Sisters. Sidst i april offentliggør festivalen flere navne.

Tønder Festival 21. 22. 23. 24. august 2024
www.tf.dk
www.facebook.com/tonderfestival
Twitter: @tonderfestival
Instagram: TONDERFESTIVAL
Billetsalg på www.tf.dk

Nyheder

Sidste detaljer på plads i Tønder-programmet

Sidste detaljer på plads i Tønder-programmet

Om knap to måneder går det løs, og Tønder Festival har tilføjet blandt andet de populære Songwriters Circle-koncerter, syv danske navne under paraplyen Folk Spot 2024, et norsk og et irsk band samt Radio Mars med værterne Alex Nyborg Madsen og Søren Rebbe.

UC Syd i Familieuniverset

Studerende fra pædagoguddannelsen i Tønder står for aktiviteter for børn og forældre i Tønder Festivals Familieunivers, som også får besøg af Hoppeline og Pernille kendt fra DR Minisjang.

Praktiske links

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tønder Festival vil bruge den information du giver i denne formular til at holde kontakten med dig og sende nyheder om og relateret til Tønder Festival. Sæt venligst kryds herunder, hvis du er indforstået med dette: