Spring til indhold
21/08-24/08

Brandstory

Tønder Festival – en ægte musikfestival

Vi lever i en verden
af mængde og masse.

Aldrig har vi haft så mange fotografier, og aldrig har de været af så lav kvalitet. Aldrig har vi været så meget i kontakt med hinanden, og aldrig har vi oplevet så stor ensomhed. Aldrig har vi haft så meget musik at sætte på, og aldrig har lydkvaliteten været lavere.

Ja, hvad verden mangler er ikke mere. Ikke mere af alt det, der fylder os uden at mætte. Ikke mere af noget, der er en toer af noget, der engang var originalt.

Hvad vi mangler er ettere. Noget ægte. Noget, som nogen har øvet sig på, er stolte af, og som stiller vores lyst, nysgerrighed og sult.

På Tønder Festival har vi været originale og originaler siden 1974. Vi spiller sommeren i mål med ægte musik, i ægte sønderjysk marskland, med ægte oplevelser.

Vores fællesskab vokser år for år med frivillige, gæster, musikere og lokale, der alle har en ting til fælles: Vores kærlighed til det, der er gjort med omhu. Det særlige. Det ægte.

Hos os fejrer vi musikken i sin originale form, og alle er velkomne –på en betingelse: Du skal komme, som du er, så synger vi originalen frem i dig.

Det er derfor, musikere fra hele verden vælger os i Tønder. Og det er grunden til, at alle vi originale mødes i marsken, når sommeren går på hæld.

Tønder

En ægte musikfestival

Telt 1 på Tønder Festival

Telt 1 på Tønder Festival

Nyheder

Sidste detaljer på plads i Tønder-programmet

Sidste detaljer på plads i Tønder-programmet

Om knap to måneder går det løs, og Tønder Festival har tilføjet blandt andet de populære Songwriters Circle-koncerter, syv danske navne under paraplyen Folk Spot 2024, et norsk og et irsk band samt Radio Mars med værterne Alex Nyborg Madsen og Søren Rebbe.

UC Syd i Familieuniverset

Studerende fra pædagoguddannelsen i Tønder står for aktiviteter for børn og forældre i Tønder Festivals Familieunivers, som også får besøg af Hoppeline og Pernille kendt fra DR Minisjang.

Praktiske links

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tønder Festival vil bruge den information du giver i denne formular til at holde kontakten med dig og sende nyheder om og relateret til Tønder Festival. Sæt venligst kryds herunder, hvis du er indforstået med dette: