Tønder Festival Non-profit logo
Login

Praktisk

Find svar på dine spørgsmål


Genanvendelige krusFor at nedbringe festivalens mængde af plastaffald, har vi på Tønder Festival indført Genanvendelige krus.

Hvor du tidligere har været vant til at få udleveret dine kolde drikkevarer i et krus af engangsplast, vil de nu blive serveret i genanvendelige krus. Der vil dog fortsat forekomme enkelte typer engangsglas.


I praksis fungerer det således, at når du køber din første drikkevare, skal du også købe et genanvendelige krus til en værdi af 10,- kr. Når du ønsker at købe en ny drikkevare, bytter du dit brugte krus til et rent krus i salgsboden, og betaler kun for indholdet.

Ønsker du ikke en ny drikkevare når du afleverer dit krus i salgsboden, modtager du en Tønder Festival-polet for et krus.

Poletten kan du gemme til senere, og når du skal købe en ny drikkevare, afleverer du blot poletten i salgsboden, og dermed skal du ikke betale for et nyt genanvendelige krus.

Du kan også vælge at tage festivalpoletterne med hjem. De kan bruges i indkøbsvogne, og er en rigtig god festivalmerchandise.Poletterne har ikke nogen værdi og det er ikke muligt at få penge udbetalt ved aflevering af en polet.
Tønder Festival Logo
Vestergade 80,
6270 Tønder
Åbningstider
Telefon:
Mandag: Kl. 10-15
Tirsdag: Kl. 13-15
Onsdag: Kl. 10-15
Torsdag: Kl. 10-15
Fredag: Kl. 10-15

Forbehold for ændringer
Tilmeld dig nyhedsbrev
* Skal udfyldes
bookmarkmenu-circlecross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram