Spring til indhold

Når sulten melder sig

Madsteder og restauranter

Gå på opdagelse i vores mange madboder og restauranter, når sulten skal stilles og smagsløgene forkæles

  • Bello Pizzaclub: Gourmetpizza med kartoffel/rosmarin eller italiensk salami. Placeret på campingområdet.

  • Bird Bird Thai Food: Serverer et lækkert udvalg af thailandske retter.

  • Café Guldhorn: Café Guldhorn byder på spændende sønderjyske specialiteter og andre lækkerier. 

  • Campinghøkeren: Du kan bestille morgenbrød i Campinhøkeren fra søndag d. 24. august. Bestilling skal afgives dagen før ønsket afhentning. Campinghøkerens morgenbuffet byder på lækre morgenmadsklassikere og skal ligeledes bestilles dagen før.

  • Crepes a la Cart: Serverer et stort udvalg af franske mad- og dessertpandekager. Du finder Crepes a la Cart på Open Air-området.

  • Faour: Faour-familien serverer palæstinensisk street food med deres prisvindende falafel, samt oksekød og vegetariske muligheder.

  • Festivalgrillen: Det bedste tilberedt fra grillens varme flammer.

  • Fiddler's Green: Festivalens egen gourmetrestaurant med en menu med friske råvarer og et udvalg af udsøgte vine.

  • Gaia Greek Food: Serverer græsk gyros m. kylling, friske tomater, løg, pommes frittes, frisk persille og hjemmelavet tzatziki.

  • Intelligent Food: Festivalens tilbud til dem som ønsker økologiske råvarer, garanteret fri for “de hårde hvidevarer”: gluten, mælk og raffineret sukker. Her kan du også få glutenfri øl og vegetarretter.

  • Lille Fanø: Alt det bedste fra marsk og hav. Sildemadder, bakskuld, solæg, platter med alt det bedste fra marsken. Alt sammen akkompagneret af Fanø øl, hyggelig stemning og Fanømusik.

  • Lima Empanadas: Serverer flere varianter af sydamerikanske empanadas og patatas bravas.

  • Mormors Køkken: Et lækkert udvalg fra det traditionelle danske køkken skabt udelukkende af danske råvarer. Her finder du blandt andet biksemad, hjemmelavede frikadeller, tarteletter og æblekage.

  • Pølsevogn: Ved Indgang Vest finder du den traditionelle danske pølsevogn.

  • Smørrebrødsboden: Dansk smørrebrød når det er bedst

  • Steakhouse: I Outlaw Village er der mad til den sultne cowboy. Nyd en steak eller Pulled Pork Burger med kartoffelbåde og salat.

  • The Fish Project: Serverer sprød fish’n’chips og fish burgers med hjemmelavet tartarsauce

  • Verdensmad: På Open Air finder du Verdensmad - et hjørne af alverdens retter og streetfood serveret fra små foodtrucks.

  • Victoria: Café Victoria, kendt for deres lækre menu og stemningsfyldte lokaler i Tønder gågade, tilbyder en dejlig caféstemning på festivalpladsen med velkendte retter og tilhørende drikkevarer.

  • Æ Bom Biks: Kig forbi bom-biksen på Open Air. Her finder du is, slikposer, chokolade og popcorn.

*Med forbehold for ændringer

Nyheder

Bo Ludvigsens Frivillighedspris 2025 uddelt til to lokale ildsjæle

For fjerde gang blev Bo Ludvigsens Frivillighedspris uddelt under Tønder Festival. Prisen er til minde for den tidligere formand for Tønder Festival Forening, Bo Ludvigsen, som uventet gik bort i 2021, og markerer hans store betydning for festivalen og det frivillige fællesskab.

Fotograf: Marc Roed

Tak for i år – og på gensyn i 2026

Tønder Festival sender en stor tak til alle frivillige, sponsorer, samarbejdspartnere, musikere, publikum og alle de mange engagerede kræfter, der sammen skabte endnu en festival i musikkens og fællesskabets tegn.

Praktiske links

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tønder Festival vil bruge den information du giver i denne formular til at holde kontakten med dig og sende nyheder om og relateret til Tønder Festival. Sæt venligst kryds herunder, hvis du er indforstået med dette: