Initiativet understøtter Tønder Festivals arbejde mod at minimere affald og fremme genbrug af materialer efter festivalen.
Allerede i år skal æggebakkerne bruges til servering af den lokale delikatesse, solæg, som er en af festivalens mest elskede og traditionelle retter.
Solæg er en særlig sydjysk specialitet, der består af hårdkogte æg, som efter at have ligget i saltlage, udhules og typisk fyldes med med sennep, olie, eddike og tabasco – en unik smagsoplevelse, som har været en fast del af Tønder Festival i mange år.
Tønder Festival ønsker at rette en særlig tak til Brødrene Hartmann Tønder for deres engagement og støtte, ikke blot til festivalen, men også til lokalsamfundet. Deres samarbejde er afgørende for festivalens fortsatte arbejde med bæredygtighed.
Tønder Festival 21. 22. 23. 24. august 2024
www.tf.dk
www.facebook.com/tonderfestival
Twitter: @tonderfestival
Instagram: TONDERFESTIVAL
Billetsalg på www.tf.dk