Tønder Festival Non-profit logo
Login

Nyheder

Bo Ludvigsen er gået bort

20. januar 2021
Foto: Morten Fog

Det er med stort chok, Tønder Festival har modtaget meddelelsen om, at Bo K. Ludvigsen er gået bort.

Tirsdag den 19. januar 2021 kom meddelelsen om, at Bo K. Ludvigsen ikke er blandt os mere. Bo K. Ludvigsens pludselige død efterlader alle i chok, og tankerne går til familien.

Bo K. Ludvigsen var i mange år frivillig i Tønder Festival, og i 2017 blev han formand for Tønder Festival Forening samt medlem af bestyrelsen i Tønder Festival Fond. Han var en af festivalens helt centrale skikkelser og har været særdeles betydningsfuld i de senere års arbejde med at udvikle og styrke festivalen. Han var dybt respekteret, meget vellidt og et kæmpestort aktiv for festivalen. Bo K. Ludvigsen var en del af erhvervslivet i byen og administrerende direktør i Tønder Forsyning.

Citat af næstformand for Tønder Festival Forening, Jan Wilhelmsen:

”Vi er dybt berørte over Bo K. Ludvigsens pludselige død, og vi kondolerer og sender vores varmeste medfølelse til familien.”

Æret være hans minde.

Opdateret 22.01: Vi bliver kontaktet af rigtig mange, som er rystede over Bo K. Ludvigsens tragiske bortgang og gerne vil sende hans familie en erkendtlighed. I stedet for en blomst kan man betænke familien ved at indbetale et valgfrit beløb på konto:
Reg. nr. 7970 Konto nr. 0001475398

Tønder Festival Logo
Tønder Festival Logo
Vestergade 80,
6270 Tønder
Åbningstider
Telefon:
Mandag: Kl. 10-12
Tirsdag: Lukket
Onsdag: Kl. 10-12
Torsdag: Lukket
Fredag: Kl. 10-12

Forbehold for ændringer
Tilmeld dig nyhedsbrev
* Skal udfyldes
bookmark linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram