Tønder Festival Non-profit logo
Login

Nyheder

Lad din festivalbillet slå rødder

18. april 2024

I forbindelse med Bibliotekernes Verdensmålsuge planter Tønder Festival et træ for hver solgte partoutbillet i uge 17.

Tønder Festival deltager i Bibliotekernes Verdensmålsuge, som finder sted i uge 17 (22.- 28. april). Bibliotekernes Verdensmålsuge sætter blandt andet fokus på vigtigheden af ​​at bevare og genoprette naturlige levesteder. Her vil Tønder Festival gerne byde ind for at støtte gode miljøinitiativer, og under mottoet “Lad din festivalbillet slå rødder” planter Tønder Festival et træ i lokalområdet for hver Tønder Festival-partoutbillet, der sælges i uge 17.

Lokal udvikling og engagement er en vigtig del af Tønder Festivals DNA. Ved at forpligte sig til lokal skovfornyelse er festivalen med til at skabe en håndgribelig indvirkning på biodiversitet og økosystemer, som lokale borgere i bogstavelig forstand kan tage og føle på.

Den endelige placering af træerne er endnu ikke fastlagt og er meget afhængig af antallet. Vi håber selvfølgelig på, at Tønder Festivals gæster vil støtte op om initiativet og Bibliotekernes Verdensmålsuge. Hvem ved, måske ender det med en reel Tønder Festival-skov. Uanset hvad er vi meget glade for at kunne være med til at sætte fokus på verdensmålene og samtidig tilføre spirende natur til egnen,” siger Tønder Festivals direktør, Kristina Lehmann Schjøtt.

Med ”Lad din festivalbillet slå rødder”-initiativet håber festivalen at kunne inspirere festivalgæster til at engagere sig aktivt i miljøforvaltning, støtte regenereringen af ​​naturlige landskaber og skabe varige fordele for både miljøet og lokalsamfundet.

FAKTA: Bibliotekernes Verdensmålsuge afholdes hvert år i uge 17. Formålet er at gøre borgere klogere på FN's Verdensmål gennem en masse oplevelser, der alle er bygget op om bæredygtighed. Oplevelser der kan inspirere til bæredygtighed i hverdagen og være med til at hjælpe hele verdens mål på vej. Læs mere om Bibliotekernes Verdensmålsuge her: https://tbib.dk/temaer/fns-verdensmaal


 
Tønder Festival 21. 22. 23. 24. august 2024
www.tf.dk
www.facebook.com/tonderfestival
Twitter: @tonderfestival
Instagram: TONDERFESTIVAL
Billetsalg på www.tf.dk
 

Tønder Festival Logo
Tønder Festival Logo
Vestergade 80,
6270 Tønder
Åbningstider
Telefon:
Mandag: Kl. 10-12
Tirsdag: Lukket
Onsdag: Kl. 10-12
Torsdag: Lukket
Fredag: Kl. 10-12

Forbehold for ændringer
Tilmeld dig nyhedsbrev
* Skal udfyldes
bookmark linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram