Tønder Festival Non-profit logo
Login

Nyheder

Køb julegaver i vores butik

25. november 2020
Foto: Tønder Festival

Nu er der både festivalatmosfære og julestemning i gågaden i Tønder. Vi har genåbnet vores pop up-butik i Storegade 18 i Tønders centrum, og der er masser af varer på hylderne. Da merchandisebutikken åbnede i den corona-ramte sommer, blev det en kæmpe succes. Nu har vi besluttet at åbne igen i forbindelse med julehandlen i Tønder.

Du kan finde mange gode tilbud i butikken, og der er både bløde og hårde pakker til at lægge under juletræet. For eksempel flotte T-shirts i økologisk bomuld, blå denim-skjorter med Tønder Festivals logo, vandflasker, termokopper og forklæder. Derudover en masse andre produkter, som kan friste. Du kan se mere om vores produkter i videoen her.

Vi glæder os til at se dig i butikken.

Hvis du ikke har mulighed for at komme forbi butikken i Tønder, men stadigvæk gerne vil have fingrene i noget af vores flotte merchandise, kan du skrive en mail til os på info@tf.dk. Så kan vi sende varerne til dig.

INFO:
Tønder Festivals pop up-butik

Storegade 18, 6270 Tønder

Åbningstider: Hver lørdag og søndag kl. 11 til 15 frem til jul.

Se også vores webshop her

Tønder Festival Logo
[social-share counters="0" buttons="facebook,twitter"]
Tønder Festival Logo
Vestergade 80,
6270 Tønder
Åbningstider
Telefon:
Mandag: Lukket
Tirsdag-torsdag: kl. 10-12
Fredag: Lukket

Forbehold for ændringer
Tilmeld dig nyhedsbrev
* Skal udfyldes
bookmark linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram