Tønder Festival Non-profit logo
Login

Nyheder

Koncert med Tide Lines udskudt til januar 2022

23. februar 2021

Publikum er desværre nødt til at væbne sig med tålmodighed. På grund af corona-krisen udskyder det skotske band Tide Lines planlagte koncerter i Danmark. Det betyder, at koncerten med Tide Lines i Musik & Teaterhuset i Toftlund 19. marts 2021 er ændret til 21. januar 2022.

Tønder Festival er arrangør af koncerten med Tide Lines i Toftlund, og det særlige er, at den er gratis. Tidligere har Tønder Festival arrangeret en lignende gratis koncert i Skærbæk med skotske Skerryvore. Med de gratis koncerter vil Tønder Festival gerne give noget tilbage til de lokalområder, der har stor betydning for festivalen.

Alle, der har booket billet til den planlagte koncert med Tide Lines 19. marts i år, vil modtage en mail med info om genbestilling af billet. Der vil være en frist frem til 10. marts 2021 til at genbestille, så man er sikret billet til den nye koncertdato 21. januar 2022. Man kan kontakte festivalkontoret med eventuelle spørgsmål. Fra 10. marts. kl. 10, når tidsfristen er udløbet, bliver resterende billetter frigivet.

Om Tide Lines

Tide Lines har siden starten i 2016 turneret intensivt og har blandt andet besøgt Tønder Festival to gange. De har udgivet albummet “Dreams We Never Lost” (2017), EP’en “Let’s Make Tonight” (2018), og albummet “Eye of the Storm” i 2020. Tide Lines viderebringer den arv, Runrig efterlod sig, og har skabt sig et nyt publikum med en succesfuld opdatering af den klassiske highland-sound. Tide Lines består af sanger og guitarist Robert Robertson, Alasdair Turner på guitar og sækkepibe, Ross Wilson på keyboards og trommeslager Fergus Munro. Tide Lines er inspireret af de gæliske sange, den storslåede natur og den utæmmelige kærlighed.

www.tidelinesband.com

Tønder Festival Logo
Tønder Festival Logo
Vestergade 80,
6270 Tønder
Åbningstider
Telefon:
Mandag: Kl. 10-12
Tirsdag: Lukket
Onsdag: Kl. 10-12
Torsdag: Lukket
Fredag: Kl. 10-12

Forbehold for ændringer
Tilmeld dig nyhedsbrev
* Skal udfyldes
bookmark linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram