Nyheder

Nu kan du ansøge om at spille Folk Spot Denmark 2021 – frist d. 28. februar

4. februar 2021

Ansøgningsrunden for dette års udgave af Folk SPOT Denmark er åben, så hvis du ønsker at deltage som showcase-artist på Tønder Festival 2021, så er det nu, du skal ansøge.

Folk SPOT Denmark er et showcase-program, der afholdes på Tønder Festival 27. og 28. august 2021, og det er den tiende udgave af showcasen, der er arrangeret i samarbejde mellem Tønder Festival og SPOT Festival. Målet med Folk SPOT Denmark er at øge kendskabet til dansk folk- og rootsmusik i udlandet, så danske orkestre får bedre muligheder for at skabe koncertjobs m.m. internationalt.

Otte folk- og rootsbands – eller solister – vil blive udvalgt til at spille en showcase-koncert for omkring 40 særligt inviterede internationale branchefolk, journalister, bookere, managers m.fl. – samt det altid veloplagte publikum på Tønder Festival.

Udover showcase-koncerterne vil der være møder og netværksevents mellem de optrædende bands og de inviterede danske og internationale branchefolk.

Alle interesserede kan sende en ansøgning på følgende link: Folk Spot Denmark 2021 : Indledning (festivall.dk)

Sidste frist for ansøgning er søndag d. 28. februar 2021 kl. 23.59 For reaktioner på 2019-udgaven af Folk Spot Denmark fra den udenlandske branche, klik her. Se live-sessions med flere af de medvirkende bands på Folk Spot Denmark 2019 her (se under “Folk Spot Denmark Sessions”)

Følg os

Vestergade 80,
6270 Tønder
Åbningstider
Mandag  9-16
Torsdag  9-16

Telefon åben alle hverdage mellem 8-12

Forbehold for ændringer
Tilmeld dig nyhedsbrev
* Skal udfyldes
bookmark
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram