Tønder Festival Non-profit logo
Login

Nyheder

Ny konstitueret formand for Tønder Festival Forening

29. januar 2021
Foto: Morten Fog

Alle er dybt påvirkede af Bo K. Ludvigsens pludselige bortgang 19. januar 2021. Bo K. Ludvigsen var en meget væsentlig drivkraft i arbejdet med Tønder Festival, og han var formand for Tønder Festival Forening samt medlem i bestyrelsen af Tønder Festival Fond.

Bestyrelsen i Tønder Festival Forening har nu udpeget en konstitueret formand. Det er Jan Wilhelmsen, næstformand og medlem af bestyrelsen i mange år.

“Det var med stor sorg, at vi i bestyrelsen fik meddelelsen om Bo Ludvigsens alt for tidlige død, og vi er stadig meget chokerede. Bo var igennem mange år meget engageret i Tønder Festival, både på pladsen som pioner, men også i bestyrelsesarbejdet i fonden og foreningen. Vi i Tønder Festival Forenings bestyrelse vil savne ham i forhold til hans professionelle tilgang til bestyrelsesarbejdet, men også i forhold til det positive og glade menneske, han var. Så det er et meget stort tab for Tønder Festival,” siger Jan Wilhelmsen.

Tønder Festival Logo
[social-share counters="0" buttons="facebook,twitter"]
Tønder Festival Logo
Vestergade 80,
6270 Tønder
Åbningstider
Telefon:
Mandag: Lukket
Tirsdag-torsdag: kl. 10-12
Fredag: Lukket

Forbehold for ændringer
Tilmeld dig nyhedsbrev
* Skal udfyldes
bookmark linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram