Tønder Festival Non-profit logo
Tønder Festival Logo Non-profit
Login

Nyheder

Ny konstitueret formand for Tønder Festival Forening

29. januar 2021
Foto: Morten Fog

Alle er dybt påvirkede af Bo K. Ludvigsens pludselige bortgang 19. januar 2021. Bo K. Ludvigsen var en meget væsentlig drivkraft i arbejdet med Tønder Festival, og han var formand for Tønder Festival Forening samt medlem i bestyrelsen af Tønder Festival Fond.

Bestyrelsen i Tønder Festival Forening har nu udpeget en konstitueret formand. Det er Jan Wilhelmsen, næstformand og medlem af bestyrelsen i mange år.

“Det var med stor sorg, at vi i bestyrelsen fik meddelelsen om Bo Ludvigsens alt for tidlige død, og vi er stadig meget chokerede. Bo var igennem mange år meget engageret i Tønder Festival, både på pladsen som pioner, men også i bestyrelsesarbejdet i fonden og foreningen. Vi i Tønder Festival Forenings bestyrelse vil savne ham i forhold til hans professionelle tilgang til bestyrelsesarbejdet, men også i forhold til det positive og glade menneske, han var. Så det er et meget stort tab for Tønder Festival,” siger Jan Wilhelmsen.

Tønder Festival Logo
Tønder Festival Logo
Vestergade 80,
6270 Tønder
Åbningstider
Telefon:
Mandag: kl. 10-12
Tirsdag: kl. 13-15
Onsdag-fredag: kl. 10-12

Forbehold for ændringer
Tilmeld dig nyhedsbrev
* Skal udfyldes
bookmark
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram