Tønder Festival Non-profit logo
Login

Nyheder

Støt Tønder Festival og spred festivalstemning

22. juni 2020

(Foto credit: TF Photo Crew)

Nu kan du støtte Tønder Festival og samtidig sprede festivalstemning på din ferie, arbejdsplads eller i familien henover sommeren. På trods af at Tønder Festival 2020 er aflyst, kan du snart købe både støtte-festivalarmbånd og støtte-festival-t-shirt, som hjælper den økonomisk ramte festival efter aflysningen.

Samtidig åbner Tønders nye folkemusikarkiv samt en midlertidig festivalbutik i Tønder gågade, hvor festivalen sælger merchandise henover sommeren og i festivaldagene.

Tønder Festival er aflyst for første gang i 46 år grundet Corona-krisen. Den manglende omsætning, som aflysningen har resulteret i, gør at festivalen står i en udfordrende økonomisk situation. Men fra om kort tid kan du være med til at støtte Tønder Festival ved at købe et støtte-festivalarmbånd eller en støtte-festival-t-shirt og samtidig sprede festivalstemning.

Støtte-festivalarmbånd og støtte-festival-t-shirt
Tønder Festival er i gang med at få lavet en 2020 udgave af den traditionsrige festival t-shirt, som grundet Corona-krisen i år bliver en støtte t-shirt. T-shirten er armygrøn og motivet er udsigten ned over en fyldt og stemningsfuld festivalplads med Open Air scenen i baggrunden. Støttearmbåndet er inspireret af samme motiv og er ligeledes undervejs.

”T-shirten og festivalarmbåndet kan forhåbentligt minde os om den særlige stemning, der er på Tønder Festival og være med til at sprede festivalstemning henover sommeren. Vi håber på, at rigtig mange vil købe t-shirten og armbåndet og på den måde støtte Tønder Festivals fremtidige fundament.” siger Kirstine Uhrbrand, administrerende direktør for Tønder Festival.

Festivalbutik i gågaden
I løbet af nogle uger vil en midlertidig festivalbutik åbne i Tønder gågade. Herfra sælges støtte-festivalarmbåndet, støtte-festival-t-shirten og festivalens øvrige merchandise mm. Festivalbutikken vil have åbent to dage om ugen frem til den uge, hvor 4+ og Tønder Festival skulle have fundet sted. Her vil den have åbent hver dag.
Festivalgæster og frivillige som ikke bor i nærheden af Tønder kan købe de forskellige produkter i Tønder Festivals webshop på www.tf.dk

”Dirk Andresen har været så venlige at låne Tønder Festival et butikslokale i gågaden, så festivalen sammen med byens øvrige butikker kan bidrage til at skabe liv og aktivitet i gågaden og være synlige overfor turister, festivalgæster og frivillige henover sommeren. Det er vi virkelig glade for, og vi glæder os til at rykke op i gågaden for en stund.” siger Kirstine Uhrbrand, administrerende direktør for Tønder Festival.

Folkemusikarkiv åbner
Torsdag den 25. juni åbner Tønders nye folkemusikarkiv, som skal samle og formidle artefakter, lydoptagelser, historisk materiale og meget mere fra folkemusikkens historie. Komiteen bag folkemusikarkivet, en nyansat tovholder samt en gruppe frivillige går fra denne dato i gang med at indsamle og dokumentere materiale fra private samlinger og organisationer, som kan komme fremtidens musikinteresserede til gode. Arkivet holder en officiel åbning efter sommerferien.

”Corona krisen er årsagen til vores forsinkelse, men d. 25 juni er vi klar til at starte det nye folkemusikarkiv op. Mange har henvendt sig om materiale med alt fra lyd til gamle plakater og skriftligt materiale. Det er langt fra nok, og vi ved der må være mere relevant materiale derude, som det kommende år skal samles og registreres.” siger formanden for komiteen bag stiftelsen af det nye folkemusikarkiv, Poul-Henrik Jensen.

Arkivet får til huse på Østergade 67, 6270 Tønder.

Han glæder sig til Folkemusikarkivet åbner sammen med komiteen, som består af Alan Klitgård, Rod Sinclair og Tom Buhmann.

Den endelige dato for åbningen af Festivalbutikken er endnu ikke fastlagt. Følg med på www.tf.dk

Tønder Festival Logo
[social-share counters="0" buttons="facebook,twitter"]
Tønder Festival Logo
Vestergade 80,
6270 Tønder
Åbningstider
Telefon:
Mandag: Lukket
Tirsdag-torsdag: kl. 10-12
Fredag: Lukket

Forbehold for ændringer
Tilmeld dig nyhedsbrev
* Skal udfyldes
bookmark linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram