Tønder Festival Non-profit logo
Tønder Festival Logo Non-profit
Login

Nyheder

Tak for i år og på gensyn i 2024

28. august 2023
Foto: H. C. Gabelgaard

Tønder Festival siger tak til publikum, frivillige, musikere, teknikere og andre behjertede mennesker, som gjorde årets festival til en fest i musikkens tegn. Næste år går det løs med ekstra krydderier, når Tønder Festival fejrer sit 50-års jubilæum.

Fire dages festival er veloverstået og bød på det, Tønder Festival er kendt for: International og dansk folk- og rootsmusik af bedste kvalitet, store musikalske øjeblikke og ikke mindst fællesskab og en herlig stor fest med plads til alle.

Status på festivalen

I 2022 oplevede Tønder Festival en rekordomsætning. Det var efter to års pause på grund af corona. I år bliver omsætningen ikke helt på samme niveau. Der er solgt færre partoutarmbånd end sidste år, og det har formentlig givet lavere omsætning på festivalpladsen. De præcise tal på solgte billetter og omsætning på mad- og udskænkningssteder på festivalen bliver offentliggjort senere.

Tak til alle de frivillige

Fra festivalens side skal lyde en stor tak til alle publikummer, der med smil og engagement har danset, sunget og hygget sig igennem fire forrygende dage, som kun et ægte folk-publikum kan. Også en stor tak til vores engagerede og dygtige frivillige, der igen i år har gjort det hele muligt med frivillighedsånden og hjertet på det helt rigtige sted.

Billetsalg til 2024

Allerede nu kan man sikre sig billet til Tønder Festival 2024. Et antal Early Bird-billetter sættes til salg fra mandag 2. oktober kl. 10.00 via www.tf.dk.

Og husk: Fra og med 2024 finder Tønder Festival sted fra onsdag til lørdag, og ikke som hidtil fra torsdag til søndag. Festivalen åbner onsdag 21. august og slutter med et brag lørdag aften 24. august. I 2024 fejrer Tønder Festival sit 50-års jubilæum!


 
Tønder Festival 24. 25. 26. 27. august 2023
www.tf.dk
www.facebook.com/tonderfestival
Twitter: @tonderfestival
Instagram: TONDERFESTIVAL
Billetsalg på www.tf.dk

Tønder Festival Logo
Tønder Festival Logo
Vestergade 80,
6270 Tønder
Åbningstider
Telefon:
Mandag: Lukket
Tirsdag-torsdag: kl. 10-12
Fredag: Lukket

Forbehold for ændringer
Tilmeld dig nyhedsbrev
* Skal udfyldes
bookmark
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram