Tønder Festival Non-profit logo
Tønder Festival Logo Non-profit

Nyheder

Tide Lines på turné i Danmark

20. januar 2020

Tønder Festival bakker op bag koncertrække med det skotske band Tide Lines og er arrangør af turnéens sidste stop i Toftlund.

Sidste år i november stod Tønder Festival bag en gratis koncert med det skotske band Skerryvore i Skærbæk. Festivalen ville gerne give noget tilbage til lokalområdet. Nu gentager Tønder Festival initiativet, og det bliver i form af en gratis koncert i Musik- og Teaterhuset i Toftlund med et andet stort skotsk navn, Tide Lines.

Tønder Festival er medarrangør af Tide Lines’ turné rundt i Danmark i april og maj 2020. Turnéen bringer bandet til Hørve, Aarup, Brønderslev, Struer, Ballerup, Herning, Esbjerg, Sønderborg og Toftlund.

Koncerten med Tide Lines i Toftlund er turnéens sidste og finder sted 2. maj 2020 kl. 20.

Billetbestilling til koncerten i Toftlund via billetten.dk fra 3. februar. Til den koncert med fri entré er der maks. to billetter pr. person.

Om Tide Lines:
Tide Lines har siden starten i 2016 turneret intensivt og har blandt andet besøgt Tønder Festival to gange. De har udgivet albummet “Dreams We Never Lost” (2017), EP’en “Let’s Make Tonight” (2018) og de to singler “Running At The Dark” og “Heroes” i 2019. Tide Lines viderebringer den arv, Runrig efterlod sig, og har skabt sig et nyt publikum med en succesfuld opdatering af den klassiske highland-sound. Tide Lines består af sanger og guitarist Robert Robertson, Alisdair Turner på guitar og sækkepibe, Ross Wilson på keyboards og trommeslager Fergus Munro. Tide Lines er inspireret af de gæliske sange, den storslåede natur og den utæmmelige kærlighed.
www.tidelinesband.com

Tønder Festival Logo

Følg os

Tønder Festival Logo
Vestergade 80,
6270 Tønder
Åbningstider
Mandag-fredag kl. 10-14

Telefon åben alle hverdage mellem 10-12

Forbehold for ændringer
Tilmeld dig nyhedsbrev
* Skal udfyldes
bookmark
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram