Tønder Festival Non-profit logo
Login

Nyheder

Åben for stadepladsansøgninger

1. februar 2023
Foto: Jacob Eskildsen

Tønder Festival har åbnet for ansøgninger til stadepladser og madboder, hvor virksomheder har mulighed for at blive en del af festivaloplevelsen i 2023.

Der er mulighed for at søge stadeplads på hhv. festivalpladsen og campingområdet. 

Som stadepladsholder på festivalpladsen vil virksomheden blive en del af det spændende festivalunivers med en foodtruck eller madbod i festivaldagene d. 24.-27- august 2023. Tønder Festival placerer stadeholderne på pladsen, hvor de fleste vil blive placeret samlet i vores kulinariske fællesskab Verdensmad. Stadeholdere kan komme ind på pladsen fra onsdag middag, hvor der vil være adgang til el og vand.

Tønder Festival vil fra 2023 udlevere mobilnumre og dankortterminaler til stadeholdere på festivalpladsen.

Som stadepladsholder på Tønder Festivals campingområde vil virksomheder være en del af det livlige campingmiljø i dagene 20.-28. august 2023. Allerede fra søndagen inden festivalen starter, strømmer de første festivalgæster til campingområdet og området er åbent både for campinggæsterne og for alle øvrige interesserede i ugen op til og med festivalens afvikling. Foruden stadeholdernes spændende boder er der desuden et Instrumenttelt, Campinghøker og Campingscenen med events på campingområdet, som skaber masser af liv og stemning både op til og under festivalen. Stadeholdere på campingområdet kan både være nonfood og foodtruck.

Tønder Festival har som altid fokus på at skabe et varieret og spændende udbud af oplevelser og spisemuligheder for publikum med specialiteter, kvalitetsråvarer og foodtrucks, der kan supplere festivalens egne madboder på både festivalpladsen og campingområdet. Vi glæder os derfor til at modtage ansøgninger fra kommende stadeholdere.

Ansøgningsfrist: 1. marts 2023

Du finder ansøgningsformularerne her

Tønder Festival 24. 25. 26. 27. august 2023
www.tf.dk
www.facebook.com/tonderfestival
Twitter: @tonderfestival
Instagram: TONDERFESTIVAL
Billetsalg på www.tf.dk

Tønder Festival Logo
Tønder Festival Logo
Vestergade 80,
6270 Tønder
Åbningstider
Telefon:
Mandag: Kl. 10-15
Tirsdag: Kl. 13-15
Onsdag: Kl. 10-15
Torsdag: Kl. 10-15
Fredag: Kl. 10-15

Forbehold for ændringer
Tilmeld dig nyhedsbrev
* Skal udfyldes
bookmark linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram