Tønder Festival Non-profit logo
Tønder Festival Logo Non-profit
Login

Nyheder

Køb billet til Tønder Festival 2021

16. juni 2020

Årets Tønder Festival er som bekendt aflyst. Nu gælder det næste års festival, og billetsalget går i gang 22. juni. Og så er der tilbud om livestreamingkoncert med amerikanske Chris Smither.

Tønder Festival er meget glade for den store opbakning, der er strømmet ind i forbindelse med den aflyste festivalsommer. Arbejdet med næste års festival er i fuld gang, og nu åbner billetsalget til Tønder Festival 2021.

Mandag den 22.juni 2020 kl. 10.00 sætter vi gang i billetsalget af almindeligt partout-armbånd til Tønder Festival 2021. Det gælder også salget af campingbilletter. Husk, at handicappede kan få gratis billet til medhjælper. Se mere på FAQ på festivalens hjemmeside tf.dk.

Tønder Festival må indstille sig på at tilpasse festivalen den nye virkelighed, som Corona-krisen har skabt. Derfor vil der komme en lille stigning i billetprisen for partout-armbånd. Prisen er nu 1.690 kr. Årsagen til prisstigningen er, at der kan komme nye myndighedskrav i form af smitte-forebyggende tiltag, som kan betyde øgede omkostninger i forbindelse med at afholde festivalen. Det kan for eksempel være ekstra toiletter og håndvaske, øgede afstandskrav eller andre tiltag som følge af krav fra myndighederne.

Billetter til camping sættes også til salg 22. juni kl. 10. Her er priserne uændrede. 

Salg af en-dages billetter bliver meldt ud på et senere tidspunkt.

Hele 85 procent af årets billetkøbere har indtil videre valgt at overføre deres billet til 2021. Det er vi meget glade for. Vi glæder os til, at vi alle ses til Tønder Festival 2021!

EKSTRA!:
Tønder Festival har indgået et samarbejde med det internationale Signature Sounds om livestreamingkoncerter. Den første koncert bliver med amerikanske Chris Smither 28. juni kl. 21 dansk tid. Læs mere på www.signaturesounds.com/homesessions. Koncerten kan ses via Tønder Festivals facebookside: www.facebook.com/tonderfestival.

“Vi blev kontaktet af Signature Sounds, og det var ikke svært at sige ja til et samarbejde. Signature Sounds repræsenterer en lang række kunstnere, som tidligere har besøgt Tønder Festival,” siger Maria Theessink, kunstnerisk leder af Tønder Festival.

Tønder Festival Logo
Tønder Festival Logo
Vestergade 80,
6270 Tønder
Åbningstider
Telefon:
Mandag: Lukket
Tirsdag-torsdag: kl. 10-12
Fredag: Lukket

Forbehold for ændringer
Tilmeld dig nyhedsbrev
* Skal udfyldes
bookmark
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram