Tønder Festival Non-profit logo
Login

Nyheder

Keb’ Mo’ til Tønder

7. oktober 2019

Bluesmusikken rykker frem i sædet ved næste års Tønder Festival. Den firedobbelte Grammy-vinder og nestor inden for akustisk blues, Keb’ Mo’, er på plakaten. Det samme er sensationen Jerron “Blind Boy” Paxton samt fire yderligere navne.

68-årige Keb’ Mo’ med det borgerlige navn Kevin Roosevelt Moore er ikke til at komme udenom, når det gælder country- og deltablues i verdensklassen. Det er med stolthed, at Tønder Festival kan præsentere Keb’ Mo’ i programmet for næste års festival.

Og ikke nok med det. Blueshistorien får yderligere liv og lyd med en anden kunstner, der kommer til Tønder i 2020. Jerron “Blind Boy” Paxton har imponeret publikum og musikerkolleger og tager med stor autoritet publikum tilbage til blues, jazz og ragtime, som det lød i 1920’ernes USA.

Prisbelønnet sangskriver
Plakaten i Tønder får tilføjet endnu en prisvinder, nemlig amerikanske Ryan Bingham. Han er blandt andet kendt for sangen “The Weary Kind” fra filmen “Crazy Heart” – en sang, der vandt både en Grammy, en Golden Globe og en Oscar. Fra North Carolina kommer sangskriver og guitarist Christopher Paul Stelling.

To x kvinde-trioer
Amerikanske Lula Wiles er navnet på en trio med fuld fart frem. Tre kvindelige musikere med fokus på den traditionelle amerikanske rootsmusik og med sans for fine trestemmige harmonier. Fra Donegal i Irland kommer en anden trio, The Henry Girls, som består af tre søstre – også med styr på vokalharmonierne og med udgangspunkt i den traditionelle irske musik.

SE MERE OM KUNSTNERNE HER!

Tønder Festival 27. 28. 29. 30. august 2020
www.tf.dk
www.facebook.com/tonderfestival
Twitter: @tonderfestival
Instagram: TONDERFESTIVAL
Billetsalg på www.tf.dk

Tønder Festival Logo
Tønder Festival Logo
Vestergade 80,
6270 Tønder
Åbningstider
Telefon:
Mandag: Kl. 10-12
Tirsdag: Lukket
Onsdag: Kl. 10-12
Torsdag: Lukket
Fredag: Kl. 10-12

Forbehold for ændringer
Tilmeld dig nyhedsbrev
* Skal udfyldes
bookmark linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram