Tønder Festival Non-profit logo
Tønder Festival Logo Non-profit
Login

Musik

Musikguide - Singer-songwriter

Det er ikke en bestemt genre, men mere en fællesbetegnelse for kunstnere, der skriver og komponerer deres egne sange og fremfører dem live. Sanger og sangskriver i samme person. Singer-songwriteren er som regel også instrumentalist og spiller typisk guitar eller piano. Betegnelsen singer-songwriter er på mange måder en afløser af det tidligere ord folk-singer/folkesanger. Men det er også et begreb, der kendetegner den moderne og uafhængige kunstner, der uanset genre skriver egne sange og drager ud på scenerne enten alene eller med band.

På Tønder Festival udgør singer-songwritere en meget stor del af programmet. Det er kunstnere inden for folk, blues, country og andre genrer, der træder op på scenen med egne sange. Traditionen med den klassiske folk-singer i tæt kontakt med publikum bliver ført videre med den moderne singer-songwriter som sanghåndværker, historiefortæller og samtidskommentator.

Tønder Festival Logo
Vestergade 80,
6270 Tønder
Åbningstider
Telefon:
Mandag: Lukket
Tirsdag-torsdag: kl. 10-12
Fredag: Lukket

Forbehold for ændringer
Tilmeld dig nyhedsbrev
* Skal udfyldes
bookmark
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram