Tønder Festival Non-profit logo
Login

Nyheder

Koncerter i Schweizerhalle - Tønder Kulturhus erstatter årets Tønder Festival

17. juni 2021

Jo, der vil være musik, fællesskab og Tønder-stemning, selv om Tønder Festival 2021 er aflyst. Glæd jer til koncerter i Schweizerhalle - Tønder Kulturhus med blandt andre Mary Gauthier, Bjørn Eidsvåg, Sharon Shannon, The Deep Dark Woods, Delgres, Calby og Niels Hausgaard.

Publikum, musikere, teknikere, frivillige, ledelse og hele lokalsamfundet havde glædet sig til at træde ind på festivalpladsen igen og være en del af årets Tønder Festival. Den er som bekendt aflyst på grund af corona-restriktionerne. Da aflysningen var en realitet, gik festivalledelsen straks i gang med “Plan B”. Og nu kan publikum alligevel taste Tønder ind på GPS’en eller sætte sig ind i togkupeen og tage turen til Tønder i august.
 

Stort program i kulturhuset
Der venter nemlig masser af livemusik med både internationale og danske navne i Schweizerhalle - Tønder Kulturhus fra 20. til 29. august 2021.

Det fyldige program byder på Mary Gauthier, Michael McGoldrick, John McCusker og John Doyle, Bjørn Eidsvåg, Watkins Family Hour, The Deep Dark Woods, Dylan LeBlanc, Calby, Niels Hausgaard, Delgres, Fara, Kira Skov, Sharon Shannon, Dorthe Gerlach, Hymns From Nineveh feat. Who Killed Bambi samt showcasekoncerten FolkSpot med nyere nordiske navne.

Vigtigt at vi mødes om musikken
“Vi er kede af, at vi ikke kan holde festival i 2021. Men vores velkendte “Circle” må ikke blive brudt, og det betyder, at vi hele tiden har været fast besluttet på at præsentere musik og fastholde vores særlige festivalstemning. Det bliver ikke en Tønder Festival i år, men det bliver noget andet, hvor publikum kan mødes og opleve musikken og fællesskabet,” siger Maria Theessink, kunstnerisk leder af Tønder Festival.

Program

  • Fredag 20. august kl. 19:30 : Sharon Shannon, Fara
  • Lørdag 21. august kl. 19:30: Calby, Dorthe Gerlach
  • Søndag 22. august kl. 19:30: Bjørn Eidsvåg, Hymns From Nineveh feat. Who Killed Bambi
  • Tirsdag 24. August: TBA
  • Onsdag 25. august kl. 19:00: Film og foredrag: John Prine Hyldestkoncert fra Tønder Festival 2019 samt foredrag om John Prine med Andrew Hartvig Cranfield
  • Torsdag 26. august kl. 18:00: Folk Spot, Mary Gauthier, Watkins Family Hour
  • Fredag 27. august kl. 18:00: Folk Spot, Delgres, Michael McGoldrick, John McCusker og John Doyle
  • Lørdag 28. august kl. 18:00: Folk Spot, Niels Hausgaard, The Deep Dark Woods
  • Søndag 29. august kl. 19:30: Kira Skov sings Billie Holiday, Dylan LeBlanc

Alle dage åbner dørene 1 time før koncertstart.

Læs mere om kunstnerne her


Tid, sted og billetsalg
Koncerter og aktiviteter finder sted i Schweizerhalle - Tønder Kulturhus i perioden 20. til 29. august 2021. Der sælges billetter til de enkelte koncerter. På grund af restriktioner skal billetter købes af minimum to stk. pr. ordre.
Der er et begrænset antal billetter. Billetsalg åbner torsdag d. 24. juni 2021 kl. 10 via tf.dk

Særlig VIP-begivenhed
Tønder Kommune står bag et VIP-arrangement. Det finder sted lørdag 28. august kl. 16.00 på Tønder Rådhus.  Arrangementet slutter kl. 19:45, hvorefter deltagerne køres i bus ud til Schweizerhalle til aftenens koncert med Niels Hausgaard og The Deep Dark Woods, som begynder 20.30. Her er der reserveret pladser på balkonen til VIP-gæsterne. Borgmester Henrik Frandsen og frue er værter ved arrangementet på Tønder Rådhus, hvor der vil være eksklusiv ginsmagning ved det lokale destilleri Brinksgaard, buffet fra Café Victoria samt en musikalsk overraskelse. Der er begrænset antal billetter til det særlige VIP-arrangement. Billetsalg åbner torsdag d. 24. juni 2021 kl. 10 via tf.dk

Køb støttearmbånd
Tønder Festival har igen i år fået produceret støttearmbånd, som nu kan købes via vores webshop og i forskellige forretninger og restauranter i Tønder og koster 100 kr.  Støttearmbåndet er lavet af genanvendt polyester og har design på begge sider samt en smart lukning, så du kan tage det på og af hele sommeren.

Vi håber meget, at du igen i år har lyst til at være #tfsupporter.

Tønder Festival Logo
Tønder Festival Logo
Vestergade 80,
6270 Tønder
Åbningstider
Telefon:
Mandag: Kl. 10-12
Tirsdag: Lukket
Onsdag: Kl. 10-12
Torsdag: Lukket
Fredag: Kl. 10-12

Forbehold for ændringer
Tilmeld dig nyhedsbrev
* Skal udfyldes
bookmark linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram