Tønder Festival Non-profit logo
Tønder Festival Logo Non-profit
Login

Nyheder

Behold billetten

7. maj 2021

Vi vil gerne takke alle jer, der har købt billet til Tønder Festival 2021 og jer, som valgte at overføre fra 2020 til 2021 for al jeres opbakning og alle jeres henvendelser i forbindelse med aflysning af festivalen.
Det betyder rigtigt meget i denne meget triste situation!

Der er ingen tvivl om, at vi savner vores ægte originale festival. Vi savner vores frivillige, vores gæster, vores musikere og al den ægte originale stemning, vi er med til at sprede sidste weekend i august. Der skal derfor ikke være nogen tvivl om, at vi i 2022 vender tilbage med et brag – der er jo så meget vi skal indhente.

Har du billet til Tønder Festival 2021

Vi er i fuld gang med at kigge frem mod Tønder Festival 2022, og vi håber, du er klar på at gøre det samme. Fra i dag starter vi nemlig med at bytte billetter til Tønder Festival 2021 ud med billetter til Tønder Festival 2022. Vi håber, du har mod på at deltage næste år og få dine festivalbilletter, campingbilletter mm. fra årets festival overført til næste års festival. Ønsker du ikke at deltage, vil du kunne få din ordre refunderet.

Modtager du ikke en mail i dag, så tjek evt. i uønsket post eller i spamfiltret. Hvis du stadig ikke har modtaget en mail, så skriv til vores billetudbyder: toenderfestival@billetten.dk og de vil hjælpe dig så hurtigt som muligt.

Har du spørgsmål til dit billetkøb i forbindelse med aflysningen af Tønder Festival 2021, så find svaret i vores FAQ.

Vi håber selvfølgelig på, at rigtig mange vil lade billetten stå i billetbanken. Det vil være en stor og uvurderlig hjælp for festivalen. Det er ingen hemmelighed, at det har en enorm økonomisk betydning for festivalen, at billetten står trygt i banken og venter på at blive brugt i 2022.

Du skal vide, at uanset hvilken mulighed du vælger, så er vi dig evig taknemmelig for, at du i 2020 og 2021 valgte en billet til Tønder Festival, og vi håber at se dig i 2022 til et brag af en Tønder Festival.

Tønder Festival forventer at starte det almindelige billetsalg til Tønder Festival 2022 i løbet af de kommende måneder.

Let the circle be unbroken!

De allerbedste hilsener

Tønder Festival Logo
Tønder Festival Logo
Vestergade 80,
6270 Tønder
Åbningstider
Telefon:
Mandag: Lukket
Tirsdag-torsdag: kl. 10-12
Fredag: Lukket

Forbehold for ændringer
Tilmeld dig nyhedsbrev
* Skal udfyldes
bookmark
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram