Spring til indhold
21/08-24/08

Nyheder

Sidste detaljer på plads i Tønder-programmet

Sidste detaljer på plads i Tønder-programmet

Om knap to måneder går det løs, og Tønder Festival har tilføjet blandt andet de populære Songwriters Circle-koncerter, syv danske navne under paraplyen Folk Spot 2024, et norsk og et irsk band samt Radio Mars med værterne Alex Nyborg Madsen og Søren Rebbe.

UC Syd i Familieuniverset

Studerende fra pædagoguddannelsen i Tønder står for aktiviteter for børn og forældre i Tønder Festivals Familieunivers, som også får besøg af Hoppeline og Pernille kendt fra DR Minisjang.

Masser af livemusik på campingpladsen

Der bliver ikke sparet på musikken i år. Heller ikke på de mindre scener på Tønder Festivals store campingplads. Der har altid været gang i den levende musik og alskens jamsessions på festivalcampen, og i år får den en ekstra tand.

Stor jubilæumskoncert på Tønder Festival

Tønder Festivals 50-års jubilæum bliver fejret eftertrykkeligt torsdag aften med en særlig koncert. På scenen vil være blandt andre Jacob Dinesen, Poul Krebs, Jonah Blacksmith, Niels Hausgaard, Rikke Thomsen, Eleanor Shanley og Signe Svendsen.

Tønder Festival fuldender programmet

Flere dagblade har givet Tønder Festival femstjernede anmeldelser af det program, der venter publikum i år. Og det endda inden alle navne er rammet ind på plakaten. Nu er de sidste aftaler på plads, og der er godt nyt fra ind- og udland.

Skolekoncert 2024 på Tønder Festival

Skolekoncert 2024 på Tønder Festival

I år kan de mange skoleelever glæde sig til at opleve den populære danske sangskriver Guldimund med band samt det store ungdomsorkester FolkBALTICA Ensemblet.

Tønder rykker til København

Tønder rykker til København

Også i år vil der være Tønder Festival-stemning under Copenhagen Jazz Festival. Det sker 9. juli, når Tønder Festival med en “Friendly Takeover” står for tre koncerter på Den Røde Plads på Nørrebro.

Fotograf: Madeleine Glindorf

Ansøg til Folk Spot Denmark 2024

Det føles som i går, at vi var samlet på Tønder Festival i august for at opleve dette års Folk Spot-artister, og selvom vi fortsat kan varme os ved de gode musikalske minder her i efterårskulden, så er det også tid til at se frem mod næste sommer og hvem der skal være med til at forme Folk Spot Denmark 2024.

Folk Spots line up skal hvert år være med til at præsentere diversiteten, traditionerne og det nyskabende ved folk og roots musikken, og vi opfordrer derfor både nye, såvel som etablerede orkestre og solister til at sende os en ansøgning.

Otte acts udvælges til at spille en showcase koncert på næste års Tønder Festival, hvor der både vil være et folk-entusiastisk publikum, og et stærkt hold af delegerede bestående af bookere, journalister, managere m.m.

Skal du være med til at sætte den musikalske dagsorden for Folk Spot Denmark 2024? Så send din ansøgning nu.

Deadline er mandag 11. december 2023 kl. 12.00.

Folk Spot Denmark er et samarbejde mellem SPOT og Tønder Festival og er arrangeret med støtte fra KODA og Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Musik.

Link til ansøgningsrunden:
https://app.festivall.dk/application/7iQcfjn8w0Cat8a30ILsgg/


Tønder Festival 21. 22. 23. 24. august 2024
www.tf.dk
www.facebook.com/tonderfestival
Twitter: @tonderfestival
Instagram: TONDERFESTIVAL
Billetsalg på www.tf.dk

Billetpriser 2024

Billetsalget til Tønder Festival er i år sammensat på en ny og spændende måde.

Partout-billetter til Tønder Festival 2024 vil kunne købes med en besparelse på op til 300 kr. ift. den endelige slutpris.

Salget indledes med Early Bird Partout d. 2. oktober 2023, hvor den største besparelse kan hentes. Derefter koster en partout-billet til Tønder Festival 2024 i første omgang 1.775 kr. Billetprisen vil herefter stige af to omgange frem til d. 1. februar 2024, hvorefter det ikke længere er muligt at opnå besparelse på partout-billetter. Slutprisen på partout-billet til næste års Tønder Festival er 1.975 kr.

Dagsbilletter går i salg fra d. 1. februar 2024. Alle billetpriser kan ses her.


Tønder Festival 21. 22. 23. 24. august 2024
www.tf.dk
www.facebook.com/tonderfestival
Twitter: @tonderfestival
Instagram: TONDERFESTIVAL
Billetsalg på www.tf.dk

Praktiske links

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tønder Festival vil bruge den information du giver i denne formular til at holde kontakten med dig og sende nyheder om og relateret til Tønder Festival. Sæt venligst kryds herunder, hvis du er indforstået med dette: